Egy felvétel tanúsíthatja: már nyáron eldőlt a Balaton Sound sorsa Zamárdiban

A hétvégén bombaként robbant a hír, hogy nem lesz többé Balaton Sound, noha erről továbbra sem közölt hivatalos információt a szervező cég – írja a Somogy vármegyei hírportál, amely tudni véli, hogy már nyáron eldőlhetett a fesztivál sorsa.

2024. 10. 21. 20:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írják, árulkodó lehet, hogy Csákovics Gyula polgármester amellett, hogy a Zamárdi Hírmondóban közzétette, hamarosan bejelentik, hogy nem lesz több Balaton Sound, azt is elmondta: a szervezők nem keresték meg sem őt, sem az önkormányzatot a folytatás kérdésével. 
Korábban azt válaszolta a Balaton Soundot szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda, hogy azért nem tárgyaltak október előtt a témáról, mert még nem állt munkába az új képviselő-testület, és így nem is volt kivel tárgyalni. Ez azonban ma már nem lehet akadály, mégsem ültek tárgyalóasztalhoz az érintettek – olvasható a cikkben.

A portál arra is rávilágít, hogy az időközben amerikai hátterű cég tulajdonába került Sziget Zrt.-hez köthető alkalmazott üzemeltette eddig a szabadstrandon található Parti Bisztrót, információik szerint azonban már új üzemeltetőre vár a vendéglátóhely. 

A portál tudni véli, hogy létezik egy felvétel arról, amint a cég képviselője a zamárdi képviselő-testület nyári ülésén kijelentette: nem lesz több Balaton Sound Zamárdiban. Ezt azonban hivatalosan nem erősítette meg egyik fél sem. 

A teljes cikk ITT érhető el.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.