Élőben és virtuálisan is fogad a Deák 17 Galéria

E hónapban új időszaki kiállítással és online programokkal vár minden érdeklődőt a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria. A REFLEX csoportos tárlat alkotói a négy őselemből és a múló pillanatokból inspirálódva, több érzékszervre egyszerre ható installációkat hoznak létre, míg a Világjáró Gyerekek, online családi matinésorozat Mexikóba látogat.

Magyar Nemzet
2020. 11. 09. 18:53
null
Ploubuter Park OpenAir installation Fotó: Koronczi Endre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A REFLEX című csoportos kiállításának alkotói egy olyan „időzónává” alakítják a galéria terét, melyben a látogató a saját megfigyelési tempójában haladva, a kiállítás nyitvatartási ideje alatt akár többször is visszatérve figyelheti meg és követheti nyomon az idő és az adott fény-tér-viszonyok által (át)alakuló munkákat. A különböző technikákkal készülő, a múló pillanatok és a világot felépítő négy őselem által inspirált alkotások a látogatók figyelmét az érzéki tapasztalásra, a lassú megfigyelésre és a létezés időbeli dimenzióira irányítják.

 

Fotó: Koronczi Endre

A Világjáró Gyerekek Online családi matinésorozat ebben a hónapban Mexikóba látogat. November 14-én, szombat délelőtt megismerkedhettek a jellegzetes alebrijes figurákkal és megünnepelhetitek velünk Mexikó nagy ünnepét, a Día de Muertost, azaz a halottak napját.

(Ízelítő egy régebbi utazásból.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.