Márciustól fizetős lesz az egyik kedvenc levelezőnk

Több ezer felhasználó kényszerül döntéshelyzetbe.

Magyar Nemzet
Forrás: hwsw2023. 02. 07. 15:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átalakítja a Citromail ingyenes e-mail küldő rendszer működését a szolgáltatás norvég tulajdonosa: tavasztól előfizetéses rendszert vezetnek be. A változásokról szóló e-mailt a felhasználóknak küldték ki a napokban – mutatott rá a hwsw portál.

A tavasztól érvényes havi díj 1999 Ft lesz negyedéves vagy éves előfizetés választása esetén, több ezer felhasználót hozva kényszerű döntéshelyzetbe. Ha ugyanis maradni szeretne, hogy megszokott e-mail címét tovább használhassa, fizetnie kell, vagy átköltözteti a fiókját más nagy, ingyenes nemzetközi szolgáltatókhoz. Az előfizetést aktiválni kell, ezt április 12-ig tehetik meg a felhasználók. 

Illusztráció (Fotó: Citromail.hu)

Az átalakítások  a felületet is érintik, így február végétől teljesen eltűnhetnek a reklámok a Citromailről. Mivel a kezelőfelület megújul, így asztali böngésző mellett mobilról is használható lesz, valamint ezzel párhuzamosan kivezeti az üzemeltető a jelenlegi mobilalkalmazásokat – hívja fel a figyelmet a portál.  A felhasználók továbbá 10 GB-nyi tárhelyet kapnak a postafiókjukban. 

Mivel a fenti szolgáltatásokat ingyen is megkaphatja bárki, kérdés, hogy mennyi felhasználója marad a Citromailnek. 

A Citromail – mely egykor a Freemail mellett az egyik legnagyobb hazai ingyenes e-mail szolgáltatásnak számított – aktuális felhasználói bázisáról nincsenek rendelkezésre álló friss adatok – írják. A szolgáltatásban mindenesetre a hazai tulajdonosok már jó ideje nem láttak nagy üzletet, de legalábbis beszédes, hogy a rendszert tavaly nyáron eladta a Centrál Médiacsoport Zrt. egy norvég szolgáltatónak, a Fjordmail Internationalnek. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.