Üzenjen a magyar válogatottnak a Kossuth rádión keresztül!

Minden biztatásra szüksége lesz a csapatnak, a Kossuth rádió ezért összefogásra buzdít és arra kéri a hallgatókat, üzenjenek a nemzeti tizenegynek az éteren keresztül.

Forrás: MTVA2021. 06. 14. 20:41
null
20210604 Budapest Magyarország-Ciprus válogatott felkészülési labdarúgó mérkőzés fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet Csapatkép: a Magyar válogatott csapata Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kemény ellenfelekkel kell megküzdenie Magyarország válogatottjának a futball Európa-bajnokságon. Minden biztatásra szüksége lesz a csapatnak, a Kossuth rádió ezért összefogásra buzdít és arra kéri a hallgatókat, üzenjenek a nemzeti tizenegynek az éteren keresztül.

Június 11-én vette kezdetét a labdarúgó Európa-bajnokság, amelyet Magyarországon kizárólag a közmédia csatornái közvetítenek. Ismét szurkolhatunk hazánk válogatottjának, ráadásul Budapest is a rendező városok között van, ez pedig még közelebb hozza a fociélményt.

„A magyar válogatott óriásokkal küzd, toronymagasan a miénk a legnehezebb csoport: Portugália, Franciaország és Németország az ellenfél. Elkel minden biztatás, ezért a Kossuth rádió összefogásra buzdít. Arra kérjük hallgatóinkat, hogy küldjenek üzeneteket hangpostánkra a magyar játékosoknak a sorsdöntő összecsapások előtt, mi pedig eljuttatjuk ezeket a fiúknak” – mondta kezdeményezésükről Deák Horváth Péter, a sportszerkesztőség munkatársa.

Magyarország–Ciprus válogatott felkészülési labdarúgó mérkőzésen a magyar válogatott csapata
Fotó: Mirkó István

A magyar válogatott az F csoportban küzd a továbbjutásért olyan csapatokkal, mint a regnáló világbajnok franciák, az aktuális Európa-bajnok portugálok, illetve a német válogatott, amely a 2014-es világbajnokság győztese. Az Eb-szereplést kedden, június 15-én kezdi meg a magyar válogatott 18 órától Portugália ellen. Üzenni tehát már most is lehet, de a Kossuth rádió minden mérkőzés előtt várja a buzdító jókívánságokat a 06-1/759-6700 és a 06-30/759-6700 telefonszámokon.

A Kossuth rádió a magyar válogatott mindegyik Eb-mérkőzését élőben közvetíti.

Budapesten új korszak kezdődik az európai labdarúgásban

Mi is megkezdjük… Nem egészen huszonnégy óra van már csak hátra a Magyarország–Portugália találkozóig az Európa-bajnokságon. Történelmi léptékű meccs következik. Egyfelől 2020 márciusa, a világjárvány kitörése óta az UEFA, illetve a FIFA égisze alatt Európában nem rendeztek telt ház előtt labdarúgó-mérkőzést, másfelől Magyarországon valószínűleg még soha nem övezett akkora össznépi érdeklődés, jó értelemben vett őrület futballmeccset, mint most. Ne feledjük, Portugália az egyetlen jelentős futballnemzet, amelyet még sohasem győztünk le. Nem várhatjuk el, hogy ez éppen most sikerüljön, de persze nem is lenne ellenünkre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.