idezojelek

Meghökkentő leleplezés a Népszavában

Jakob kikotyogta.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Balogh Zoltán

Az ellenzék egyik legfontosabb szócsöve leleplezte a nemzetközi liberális baloldal fondorlatos tervét.

A Népszava közölt egy cikket az észak-rajna–vesztfáliai Bochumban élő, 24 éves Jakobról, aki muszlim vallású, homoszexuális és szabadidejében Kween Gypsy művésznéven drag queenként lép fel. 

Jakob azaz Kween Gypsy, kinek ahogy tetszik, érdekes dolgokról beszélt:

,,Próbálok hidat építeni az LMBTQ és az iszlám vallás között, mert nagyon bánt, hogy sokan megbélyegzik a homoszexuálisokat, azt mondják, ők nem is lehetnek vallásosak” – nyilatkozta Jakob a Népszava cikke szerint, a német RTL televíziónak. ,,Ez homofóbia, ami sajnos a diszkriminációval együtt még mindig hozzátartozik a mindennapokhoz, pedig a XXI. században ennél már előrébb kellene tartanunk.”

Ez a cikk, minden szándéka ellenére tűpontosan rávilágított a nemzetközi liberális LMBTQ-lobbi céljára. Az érzékenyítést minden fronton elindították. Azt már megtapasztaltuk, hogy a gyermekeinket már az óvodákban próbálják megkörnyékezni és meséken keresztül szeretnék őket befolyásolni. Ez azért külön is felháborító, mert köztudott, hogy ebben a korban a gyermekek még könnyen befolyásolhatók, természetes kíváncsiságukból eredően érzékenyebbek az új, még szokatlan dolgok iránt. Ezért is lesz nagyon fontos részt venni majd a magyar kormány által kezdeményezett népszavazáson, ahol konkrétan segíthetjük gyermekeink védelmét a káros ideológiákkal szemben. El a kezekkel a gyermekeinktől!

Most azonban egy újabb szegmensét ismerhettük meg az erőszakos gender- és a transzgender-propagandának. Bármennyire is furcsán hangzik, megpróbálják összefésülni az iszlám vallást és az LMBTQ-világot. Ennek az oka nem más, mint annak a kettősségnek a feloldása, ami már régóta problémát okoz a liberálisoknak, azaz a migráció és az LMBTQ-lobbi egyidejű támogatása. Hiszen a migrációval a homoszexualitást kategorikusan elítélő muszlim vallású emberek tömege érkezik Európába.

Nincs mese, végre ez is kiderült. A Népszava cikkében szereplő muszlim vallású, homoszexuális Jakob (Kween Gypsy) mondataival elárulta ezt a szándékot.

Csak idő kérdése volt, hogy mikor jutnak el a liberálisok eddig a lépésig.

Vigyázzunk, mert az ördög nem alszik!

Borítókép: Illusztráció – Szivárványszínű szív egy résztvevő pólóján az LMBTQ-közösség (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek) fesztiválja, a 23. Budapest Pride felvonulásán a fővárosi Andrássy úton 2018. július 7-én. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.