idezojelek

Szabó Tímea Orbánra célzott, de Karácsony Gergelyt találta el

Vajon ki az, aki nem tudja leírni a nevét?

Bácskai Balázs avatarja
Bácskai Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Szigetváry Zsolt

Szabó Tímea szerdán egy olyan Facebook-poszttal jelentkezett, hogy a fal adta a másikat. A Párbeszéd amazonja azon akadt ki, hogy az amerikai exelnök, Donald Trump hogyan írta alá a magyar miniszterelnöknek küldött levelét.

„Ki ír így alá levelet?? […] De ki az, aki egy ilyen levelet vastag fekete filccel ír alá, ráadásul úgy, hogy odaírja a keresztnevét, majd alá még egyszer a teljes nevét? Egy ilyen levelet biztos nem mutogatnék, mert nem akarnám reklámozni, hogy kizárólag flepnis barátaim vannak” – írta hősnőnk a Facebook-oldalán. Érdemes hozzátenni, hogy bár az aláírás nem szokványos, de nem is rendhagyó: az illető odaírta a nevét, amelyen szólítja a másik fél (Donald), ami egy baráti gesztus, majd szignójával hitelesítette az irományt.

A korábbi amerikai elnök legalább le tudja írni helyesen a nevét, ám Szabó Tímea haverjának, Karácsony Gergelynek még ez sem megy. Szabó Orbánra célzott, de Karácsonyt találta el. Még egy Facebook-poszt írására is alkalmatlanok.

(Borítókép forrása: MTI)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.