időjárás °C Miklós 2021. December 6.
logo

Szabó Tímea nagy napjai

Teveli Zoltán
2021.11.17. 18:30 2021.11.18. 09:48
Szabó Tímea nagy napjai

Nem akármilyen napokon van túl Szabó Tímea, aki röpke pár óra leforgása alatt kétszer csinált magából bohócot.

Első megnyilvánulása semmiképp sem volt vicces, inkább szomorú: trágár hangnemben böffentett oda az őt kérdező újságírónak.

Másodszor pedig olyannyira hatásvadász akart lenni, hogy nem átallott egy nyolc évvel ezelőtti washingtoni hajléktalan fotóját felhasználni arra, hogy Orbán Viktor ellen hergelje erre kapható követőit.

A képviselő asszonynak ugyanis nagyon fontosak a követői.

Nemrégiben súlyos büntetést kapott, 9,7 millió forintra bírságolták a sokadszorra előforduló, az Országgyűlésbe nem való provokatív viselkedése miatt.

Szabó Tímea pedig a követőihez fordult, őket kérte meg, hogy dobják össze a büntetését.

Még Bangóné hírhedt patkányozása után tévedtem rá az MSZP-s politikusnő Facebook-oldalára, ahol a saját követői egy része elkezdte finoman számonkérni őt, hogy talán mégsem kéne lepatkányozni a Fidesz szavazóit. Az egyik első ilyen kommentre érkezett egy másik, egyébként elsőre kvalifikáltnak tűnő Bangóné-követőtől egy válasz, amelyben az illető kifejtette, ő márpedig éppen ezt szeretné hallani az általa kedvelt politikusoktól, ezt a hangnemet és ezt a stílust.

Azóta eltelt pár év, Bangóné a „nagyon erős kép” óta mintha visszasorolódott volna a eggyel, de Szabó Tímea továbbra is ott van a frontvonalban, és káromkodik, vagdalkozik, provokál és kamuképeket posztol.

Nem tudom, hogy áll a parlamenti bírságára meghirdetett gyűjtés. Ha a Szabó Tímea-fanok tényleg ezt a stílust szeretnék látni, akkor gondolom seperc alatt összedobják neki a tízmilliót. 

Mindenesetre az reménykeltő, hogy a szégyenteljes kamufotója után arányaiban nem sokan védték meg a védhetetlent. 

Talán maga Szabó Tímea is úgy érzi már, hogy ezúttal tényleg túllőtt a célon? Hátha.

Borítókép: Szabó Tímea (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!