idezojelek

Botrányos lett a Calvin Klein anyák napi kampánya

A roppant haladó márka az édesanyákat egy terhes transznemű férfin keresztül jelenítette meg.

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence
Cikk kép: undefined
2022. 05. 13. 12:58

Sok minden történik a világban, például a szomszédunkban egy háború dúl, amiből Magyarországnak a 444, a Telex és a balliberális politikusok legnagyobb bánatára egyelőre sikerült kimaradnia, közben Finnország és Svédország NATO felé kacsintgatása a harmadik világháború rémével fenyeget, ráadásul energiaválság is van. 

A rezsicsökkentésnek és a benzinárstopnak hála ezügyben is egész jól állunk, ami miatt Gyuri bácsi sajtómunkásai szintén igen szomorúak, azonban a haladás és a progresszió tekintetében egészen csapnivaló teljesítményt tudunk csak felmutatni. Ezért is lehet, hogy egy a világunkat sokkal jobb hellyé varázsoló hír csak majdnem egy hét késéssel érkezett el hozzánk.

És erre nem lehet magyarázat a háború meg a dráguló energiaárak, hiszen az igazán fontos dolgok, amelyekért végső soron például Amerika (jelenleg is az utolsó ukrán katonáig) harcol, hogy végre egy férfi is szülessen gyermeket. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erről vesztettük el a fókuszt, amire ugyan magyarázattal szolgálhat, hogy kizárólag az M1 híradóját nézzük és Origó cikkeit olvasunk, ráadásul vidéken tudvalevő, hogy nincs internet meg az RTL Klub szélsőségesen objektív híradóját is blokkolja a hatalom, Magyarország tehát kétségtelenül igen nehéz terep a liberálisok számára,  de azért mindezektől a szörnyűséges dolgoktól függetlenül is egészen elkeserítő, hogy a Calvin Klein legújabb, anyák napi kampánya ekkora csúszással jutott el Magyarországra.

Az pedig mindent elmond a társadalmunkról, hogy boldogság és önfeledt ünneplés helyett szinte kizárólag fanyalgást és gyűlölködést okozott az a képsorozat, amelyen a roppant haladó márka az édesanyákat egy terhes transznemű férfin keresztül jelenítette meg. Igen bátor lépés volt, azt pedig írjuk nyugodtan a mindent letaroló szélsőjobboldali propaganda számlájára, hogy egyesek szerint a férfiaknak nincs is méhük, így nem is tudnak szülni; a modell pedig egy hölgy volt, akit műtétek és trükkök százainak segítségével alakítottak férfivá, hogy aztán, miután eszébe jutott, hogy igazából az anyaság a legcsodálatosabb dolog a világon, szakállas, szőrös hasú hímneműként gyermeket akarjon szülni.

A jobboldal bezárkózó, a haladást elutasító gyűlölködői szerint a magát férfivá átoperáltató nőnek nem gyereket kellene szülnie, hanem pszichológus segítségét kellene igénybe vennie. A megszületendő gyermeket pedig azonnal el kellene venni a viselkedési zavarokkal rendelkező úrhölgytől, mert egy ilyen anyaapa nem tudja megadni neki azt, amire egy ártatlan gyereknek szüksége lehet ahhoz, hogy a későbbiekben egészséges életet élhessen.

Egyesek pedig egyenesen arról beszélnek – nyilván a gyermekvédelmi népszavazásra buzdító homofób plakátok hatására –, hogy az ilyen pszichológiai gondokkal sújtott csodabogarakat nem szabadna egy divatmárkának propagandacélokra felhasználni, tilos lenne őket mondjuk anyák napja alkalmával mutogatni meg ünnepeltetni. Szerintük például pont az ilyen típusú reklámok hatására – no meg a Netflixen tapasztalható identitáspolitikai harcok miatt – többszöröződött meg a fiatalkorúak kötött a nemváltoztatáson töprengők száma.

Hála istennek azonban a 444 ezzel kapcsolatban már több tényellenőrző típusú cikket is megjelentetett, amelyek okosan elmagyarázták, hogy a két dolog között az ég egy adta világon semmilyen összefüggés nincs. Mindösszesen annyi történt, hogy a fiatalok végre biztonságos környezetben érzik magukat, és elő mernek bújni. 

A jobboldal tehát jobban teszi, ha inkább szépen elfogadja, hogy egy nyitott és elfogadó társadalomban a gyerekek legalább hatvan százaléka az LMBTQ-közösséghez tartozónak vallja magát.

Amúgy is, olyan, hogy heteró nincs is. Ha meg van, az undi.

Úgyhogy ünnepeljünk, vigadjunk, de legfőképpen ne foglalkozzunk a károgókkal, inkább rúgassuk ki őket az állasukból és kezdjünk el lobbizni azért, hogy a transz- és homofóbia büntethető legyen.
Mondjuk háromtól öt évig tartó szabadságvesztéssel. Igen-igen, a haladó nyugaton, ha hideg van, valóban kissé dideregnek az emberek, ha pedig meleg, akkor megfőnek, de legalább egy férfi is szülhet gyereket. (Kinek mit intézett a kormánya, ugyebár.)

Az ilyen csodálatos, a testet és a lelket felszabadító csodák igazán megérnek egy kis kellemetlenséget.

 

Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: Instagram/Balleralert)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.