Féltve őrzött titok derült ki Orbán legnagyobb ellenfeléről

A nagy leleplezés.

2020. 09. 13. 8:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix nagy rajongója az összeesküvés-elméleteknek. Természetesen a helyén kezeli őket, de szeret elkalandozni a világ rejtélyes jelenségei, történései, hírei között, összefonódásokat, cselszövéseket keresve. Sokan a baloldalon – a hírlapíró ismerősei közül is – ilyen légből kapott összeesküvés-elméletnek ítélték a magyar kormány állítását, amely arra a bizonyos Soros-tervre vonatkozott, ami a nyílt társadalom „eszméjére” épülve a migráció előmozdítását, támogatását tűzte ki célul.

Jöttek a baloldalról a tagadások egyre-másra, hogy ezt csak a kormányzati kommunikáció találta ki, ez Orbán fantazmagóriája, kamu ellenségkép víziójával akar hatalomban maradni a Fidesz, sőt Soros személye miatt előkerült még az antiszemita-kártya is. Hiába mutatta meg a kormány a Soros-terv részleteit, hiába lepték el Olaszország partjait, tömve migránsokkal a tőzsdespekuláns NGO-hajói, a baloldal hajthatatlan maradt, és védte azt az álláspontot, amit a nemzetközi liberális, migránsbarát világ nekik kötelező penzumként előírt.

Na de most olyan dolog történt, ami végre pontról pontra, tételesen bizonyítja a kormány álláspontját. Fantasztikus cikksorozatban lepleződött le Soros György magyarországi karmestere, aki a hálózat tagjaként a hazánk elleni lejárató akciók irányítója, végrehajtója volt.

Fény derült hát Gerald Knaus fizetett lobbista személyére, aki komoly pénzeket kapott azért, hogy kapcsolatai révén Orbán Viktort és Magyarországot a nyílt társadalom hamis ideológiája mentén rossz, negatív színben tüntesse fel.

Felhévizy is megnyugodhatott, végre komoly bizonyíték került a kezébe, amit majd könnyedén tud a kételkedő baloldali ismerősei orra alá dörgölni:

– Na látjátok, most végre nyakon lett csípve George bácsi.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.