Gyurcsány szavai rettenetes, nyirkos félelmet okoztak

Elég volt!

2020. 08. 30. 8:45
Gyurcsány Ferenc
Személyek - Gyurcsány Ferenc Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix nagyon megijedt. Régen fordult elő ilyen szörnyű dolog a hírlapíró életében, de most sajnos ismét megtörtént. Mégpedig nem mástól, mint Gyurcsány Ferenctől rettent meg.

A DK elnökének fenyegető mondatai okozták ezt a rossz érzést. Gyurcsány azt mondta, hogy hatalomra kerülése esetén a magyar kulturális és művészeti élet meghatározó alakjait „minden értelemben földönfutóvá” teszi. S bár Felhévizy nem tartja magát a kulturális élet meghatározó alakjának, ennek ellenére összerezzent. Hiszen ez a sokakban félelmet, riadalmat keltő nyilatkozat a XX. század legsötétebb időszakainak rémisztő árnyékát vetíti ránk és Lenin, Hitler és Sztálin sötét világát idézi.

– Ebből elég! – csapott az asztalra Felhévizy, letörölve homlokáról a félelem nyirkos izzadtságcseppjeit. – Nem akarok félni, nem akarok félelemben élni!

Emberek, tiltakozzunk együtt Gyurcsány fenyegetése ellen. Fejezzük ki szolidaritásunkat és álljunk ki a megtámadott művészek mellet.

És, hogy elégedetlenségének nyomatékot is adjon, nyomban kitöltötte a Rákay Philip által indított tiltakozó petíciót. Miután kitöltötte, megkönnyebbült, hiszen azért mindennek van határa!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.