Edzeni is félnek az angolok

A Manchester City argentin csatára, Sergio Agüero azt mondta, hogy a Premier League futballistáinak többsége fél visszatérni a pályára, amíg a koronavírus-járvány tart.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 05. 02. 13:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válogatottban eddig 97 meccsen 41-szer eredményes, 31 éves támadó úgy fogalmazott, tudomása szerint az angol élvonal játékosai még az edzésektől is ódzkodnak a fertőzés veszélye miatt.

Információink szerint Magyarországon is fennáll ez a veszély, nem egységesek a futballisták az újrakezdést illetőn.

Angliában még nincs konkrét döntés a Premier League folytatásáról, egyes hírek szerint június közepén, zárt kapuk mögött kezdhetik újra a a bajnokságot, amelyet március 13-án állítottak le.

A húsz klub képviselői pénteken is tanácskoztak, és abban maradtak, csak a kormány iránymutatásai szerint térnek vissza az edzésekhez és a mérkőzésekhez. Hangsúlyozták, a klubok ismét megerősítették elkötelezettségüket a szezon befejezése kapcsán.

A Premier League illetékesei megbeszéléseket folytattak a kormány képviselőivel a szükséges koronavírus-tesztelésről és azokról a logisztikai intézkedésekről, amelyek elősegítik az újrakezdést, és lehetővé teszik a játékosoknak az edzések folytatását.

A rendőrség úgy véli, biztonságosabb lenne semleges pályákon rendezni a meccseket, ez csökkentené annak az esélyét, hogy a szurkolók a stadionok körül csoportosuljanak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.