Dzsudzsák Balázst egy fővárosi klub csábítaná el Debrecenből

A Nemzeti Sport információi szerint Dzsudzsák Balázs leigazolásán dolgozik a Honvéd. A 34 éves debreceni középpályás szerződése az idény végéig szólt a nevelőklubjával, amelyet hiába segített vissza az élvonalba, elképzelhető, hogy a következő évadtól már ellenfélként tér vissza a Nagyerdei Stadionba az NB I-ben.

Magyar Nemzet
2021. 06. 03. 10:17
null
Dzsudzsák Fotó: Kovács Péter/Hajdú-Bihari Napló
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

tavaly szeptemberben 12 év után tért vissza Magyarországra futballozni, amikor aláírt a másodosztályba süllyedt Debrecenhez. A 26 meccsen elért öt góljával és 14 gólpasszával fontos szerepet játszott abban, hogy a DVSC az NB II bajnokaként jutott vissza az élvonalba, de a közös folytatás bármennyire is kézenfekvőnek tűnik, jelen pillanatban egyáltalán nem biztos.

A 108 válogatottságával holtversenyben magyar rekorder középpályás tavaly megkötött szerződése csupán az elmúlt idény végéig szólt, a hosszabbításról pedig egyelőre nem született megállapodás. Dzsudzsák a bajnokavatás után úgy fogalmazott, még nem tudja, marad-e Debrecenben. Mivel szabadon igazolható, gond nélkül tárgyalhat más klubokkal is. A lehetőségre pedig a Honvéd csapna le a Nemzeti Sport információi szerint.

A lap szerint a kispesti egyesület élénken érdeklődik a 34 éves játékos iránt. Ha ez nem lenne elég nagy baj Debrecenben, egy másik fontos labdarúgóját is elveszítheti a klub, ugyanis Bódi Ádám szerződése is lejár, s neki ugyancsak vannak más kérői.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.