Közel voltak a verekedéshez a játékosok a Vidi öltözőjében

„Amíg hozzáállásbeli problémák vannak, addig igazából nincs miről beszélni.”

Magyar Nemzet
Forrás: M4sport.hu2022. 03. 13. 20:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 24. fordulójának vasárnapi  zárómérkőzésén a Ferencváros 2-0-ra nyert a Mol Fehérvár otthonában, a Vidi így sorozatban hetedszer kapott ki a bajnokságban. A lefújás után Kovács Dániel, a hazaiak kapusa nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt, állítása szerint már mindent megpróbáltak, majdnem verekedés is volt az öltözőben, és biztos benne, nem az edzővel van a probléma.

– A mi helyzetünkben egy 0-0 is siker lett volna a Ferencváros ellen itthon. Valahogy mindig én kapom a forduló gólját, nem tudom, lehet, rossz a karmám, valami rosszat tettem… De lehet, hogy az egész csapat rosszat tett. Amíg hozzáállásbeli problémák vannak, addig igazából nincs miről beszélni, felesleges a taktikáról meg bármiről beszélni. Beszéltünk már, mindent kipróbáltunk. Sírtunk az öltözőben, volt veszekedés, közel verekedés és voltak büntetések. Akik igazán akarják, pedig már elfáradtak mentálisan… – mondta el Kovács Dániel.

A kapus a csapat jelenlegi vezetőedzőjéről, Michael Borisról elismerően nyilatkozott:

– A játékosok részéről él felé a bizalom. Az, hogy a klub felől meddig él, az egy másik dolog. Ő a legnagyobb szerencsétlen ebben az egészben, belecsöppent egy olyan lejtmenetbe, hogy sajnos még lejjebb csúszunk vele. Ő tehet a legkevésbé erről az egészről, megkapta ezt a keretet, morált, három vereséget zsinórban. Nagyon korrekt és jó edző, nem vele van probléma – szögezte le a Fehérvár kapusa.

A Kovács Dániellel készült interjú ITT tekinthető meg.

A tabellán már csak hetedik Mol Fehérvár legközelebb, március 19-én az utolsó előtti, tizenegyedik Gyirmóthoz látogat.

Borítókép: Kovács Dániel őszinte nyilatkozatot adott az M4 Sport kamerája előtt (Forrás: Facebook/M4 Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.