Haaland 150 millió forintot érő búcsúajándékkal távozott Dortmundból

Erling Haaland luxusórákat vásárolt a dortmundi csapattársainak és a stáb tagjainak. A norvég labdarúgó minden bizonnyal azt szeretné, hogy Dortmundban ne csak a góljai miatt emlékezzenek rá.

Forrás: MTI2022. 05. 20. 14:36
HAALAND, Erling
Dortmund, 2021. szeptember 19. Erling Haaland, a Borussia Dortmund jtkosa az Union Berlin ellen szerzett glja utn a nmet els osztly labdarg-bajnoksg 2021. szeptember 19-i mrkzsn a dortmundi Signal Iduna Park Stadionban. MTI/EPA/Friedemann Vogel Fotó: Friedemann Vogel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bild napilap híradása szerint a 21 éves csatár a játékosok és az edzői stáb részéről 33 főnek ajándékozott karórákat, melyek darabja 15 ezer euróba (5,5 millió forint) kerül. Összesen csaknem félmillió eurót költött ezekre az időmérőkre, míg a klub személyzete, az orvosok, gyúrók és további munkatársak fejenként „csak” hétezer eurós órákat kaptak.

A norvég futballista július 1-jén csatlakozik új klubjához, amely sajtóértesülések szerint – a fizetését, ügynöki díjakat és bónuszokat is beleértve – 300 millió eurós szerződést kötött vele. Ezzel Haaland várhatóan a Premier League legjobban fizetett játékosa lesz. 

Haaland 2020 januárjában a Salzburgtól került a Dortmundhoz, ahol azóta 88 tétmérkőzésen 85 gólt szerzett és 23 gólpasszt adott.

Borítókép: nyártól a Manchester Cityt erősíti (Fotó: AFP)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.