A Népligetnél megtámadták a Slovan játékosainak a kisbuszát

Kedden az edzést követően megtámadták a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Slovan Bratislava labdarúgóit szállító autóbuszt.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2022. 07. 19. 21:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán este a szlovák Slovan Bratislava a Ferencváros vendége lesz a Groupa Arénában a Bajnokok Ligája selejtezőinek a 2. körében. A párharc első találkozója előtt, a keddi edzést követően a pozsonyi csapatot három rendőrautó kísérte a szálláshely felé, amikor a Népligetnél, a trolibuszmegállónál kővel megdobták a járművet. A Nemzeti Sport értesülése szerint a busz ablaka kétrétegű, az egyik masszív, golyóálló anyagból készült, így csak a külső réteg roncsolódott, a Slovan labdarúgói, edzői közül nem sérült meg senki, a rendőrség azonnal keresni kezdte az elkövetőt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.