Kiderült, döbbenetes körülmények között hunyt el Kardos József

Napok óta fekhetett otthon ájultan, eszméletlenül, amikor a szomszédok, miután nem adott életjelet magáról, rátörték az ajtót.

Magyar Nemzet
Forrás: Blikk.hu2022. 07. 29. 9:00
null
Balatonfüred 20150908 Labdarúgás 2015 Ősz Interjú a szívműtétje után lábadozó Kardos József korábbi válogatott labdarúgóval Fotó: Szabó Miklós Nemzeti Sport Fotó: Szabó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döbbenetes körülmények között halt meg a magyar labdarúgó-válogatottban 33-szor szerepelt Kardos József. A legendás hátvéd még csak 62 éves volt. Egykori válogatott csapattársa, Nagy Antal a Blikknek elmondta, mi történt vele. 

Nagy Antal a következőket mondta: „Kardos otthon lett rosszul. A fürdőszobában esett össze, és sajnos ennek következtében súlyos fejsérülést szenvedett. Napok óta fekhetett otthon ájultan, eszméletlenül, amikor a szomszédok, miután nem adott életjelet magáról, rátörték az ajtót. Kórházba szállították, és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. De a beteg szíve nem bírta, és már nem tért magához. Karácsony előtt egyszer már rosszul lett, és ugyanígy összeesett, de akkor a lépcsőházban megtalálták, és időben kórházba került. Felfoghatatlan a halála.”

Kardos József az első halottja a Mezey György szövetségi kapitány által dirigált válogatottnak, amely az 1986-os mexikói vb-n szerepelt.

Borítókép: Kardos József 62 évesen hunyt el (Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.