Bojkottal tiltakoznak a kispesti ultrák a klub vezetői ellen

A Bp. Honvéd hivatalos szurkolói csoportja, az Ultras Kispest szerint a csapat gyenge szereplésének az okai a tulajdonos és a vezetők gyenge munkájában rejlenek, ezért részleges bojkottot hirdetett a csapat csütörtöki, Vasas elleni mérkőzésére.

Magyar Nemzet
2022. 11. 08. 8:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Finoman fogalmazva nagyon harmatosan szerepel a Bp. Honvéd a magyar labdarúgás élvonalában. Vasárnap 5-0-s, kiütéses vereséget szenvedett Pakson, és a csapat a tabella utolsó előtti helyén szerénykedik, miután 14 forduló alatt hetedszer kapott ki. A jelek szerint az edzőváltás sem segített a kispestieken, akiknél a vezetők előszeretettel cserélgetnek a kispadon, a Thomas Courts helyére október közepén érkezett horvát Dean Klaforic irányításával nem hogy pontot, még gólt sem sikerült szerezniük a játékosoknak. 

 

A Bp. Honvéd csütörtökön az utolsó helyen álló Vasast fogadja, azaz kiesési rangadót játszik. A hivatalos szurkolói csoport, az Ultras Kispest most hangot adott az elégedetlenségének, de a tagjai nem a futballistákban vagy az edzőkben látják a bajok gyökerét, hanem a tulajdonost és a vezetőket hibáztatják a sorozatos kudarcokért. Ezért közleményt adtak ki, amelyben bejelentették, részleges bojkottal tiltakoznak, amelyről ezt írják:

„Kedves szurkolótársak! 

Csütörtökön a Vasast fogadjuk a Bozsikban.  A csapat évek óta tartó mélyrepüléséért a klub tulajdonosait, illetve vezetőit terheli a felelősség. 

Irántuk való ellenszenvünk és tiltakozásunk jeléül a meccs első 20 percében üresen hagyjuk a Kanyart. Ebben az időszakban a Kanyar alatti részen gyülekezünk a büfék előtt. (Természetesen a stadion többi pontján is lehet csatlakozni a tiltakozáshoz). 

Együttműködéseteket előre is köszönjük.”

A mérkőzés csütörtökön 19 órakor kezdődik a Bozsik Arénában.

Borítókép: a kispesti szurkolók aktívak szoktak lenni a mérkőzéseken (Forrás: Facebook/Ultras Kispest)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.