Böde Dániel is jól járhat a nagy paksi változással

A DVSC elleni drámai vereség volt Waltner Róbert utolsó meccse a kispadon. A menesztett szakember utódja az elődje lehet: a Nemzeti Sport információi szerint Bognár György visszatér Paksra, és ez a közönségkedvenc Böde Dániel számára is jó hír lehet.

Magyar Nemzet
2023. 02. 13. 14:25
Waltner Róbert Paks
DVSC-Paksi FC NBI Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menesztette vezetőedzőjét, Waltner Róbertet, valamint az erőnléti edzőt, Ferenczi Istvánt a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks. A szakember a 2022/23-as idény elején kezdte meg a munkát, azaz alig több mint fél év után köszönték meg a munkáját.

A Paks tizenkilenc forduló után huszonhárom ponttal a hetedik helyen áll a tabellán, viszont tavasszal négy bajnokijából egyet sem nyert meg: a Kisvárda és a Kecskemét ellen döntetlent játszott, a Ferencvárostól és legutóbb drámai körülmények között a Debrecentől kikapott.

A Nemzeti Sport már Waltner utódját is ismerni véli: ha beigazolódnak a lap információi, Bognár György tér vissza a klubhoz. A hatvanegy éves szakember 2020 és 2022 között ült a paksi kispadon, tavaly a Magyar Kupa döntőjébe vezette az együttest. Az MK-fináléra idén is lehet még esélye a Paksnak, amely a negyeddöntőben a Vasast fogadja.

Bognár tavaly nyáron az MTK hívására hagyta el a Paksot, ám ott nem volt sikeres, az NB II-ben szereplő fővárosi gárdától már ősszel távozott.

Amennyiben Bognár visszatér Paksra, a közönségkedvenc Böde Dániel is újra az első keret tagja lehet. A korábbi magyar gólkirályra Waltner nem számított, csak a zöld-fehérek NB III-as tartalékcsapatában szerepelt eddig az idényben.

Borítókép: Waltner Róbert munkáját megköszönték a paksi vezetők (Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.