Megint beszállt a televíziós szakértő, ezúttal nyert a csapata

A sportigazgató megint beöltözött, és győzelemhez segítette a csapatát. A Sport TV szakértője, a 247-szeres válogatott kézilabdázó, a 38 éves Császár Gábor hat góllal járult hozzá csapata, a Cegléd győzelméhez a kis Veszprém ellen.

Magyar Nemzet
2023. 02. 24. 20:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már nem a Cegléd a sereghajtó a férfi kézilabda NB I-ben, mivel házigazdaként 28-22-re legyőzte a Fejér B.Á.L.-Veszprém csapatát Abonyban. A továbbra is kiesőhelyen álló ceglédieknél Jamali Iman nyolc, Császár Gábor hat góllal, Kránitz Zoltán pedig 13 védéssel járult hozzá a sikerhez. A klub sportigazgatója, nem mellékesen a Sport TV szakkommentátora, Császár Gábor 38 évesen szállt be és vezette győzelemre a csapatát. Korábban a Gyöngyös elleni hazai meccsen is kipróbálta magát a pályán Császár Gábor, akkor a csapata 30-24-re kikapott.

Az Európa-ligában csoportkörös vendégeknél Stranigg János nyolc, Pulay Gábor hét alkalommal talált be, Miklós Gergő pedig 11 lövést védett.

Borítókép: Császár hat gólt dobott a csapatában (Fotó: Hép-Cegléd/Kisfaludy István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.