Meglepő vallomás Kecskemétről a Fradival kapcsolatban

A hét forduló óta nyeretlen Ferencvárosnak hat pontra apadt az előnye a Kecskeméttel szemben a labdarúgó NB I-ben. A KTE csatára, Tóth Barna nem gondolja, hogy a bajnoki címvédőt utol tudja érni a csapata.

Magyar Nemzet
2023. 04. 14. 18:36
null
Kecskemét 20230402 Labdarúgás NBI NB1 Kecskemét KTE - Mezökövesd Fotó dömötör csaba Nemzeti Sport PISCITELLI RICCARDO TÓTH BARNA Fotó: Dömötör Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hízelgő számunkra, hogy közel van a Ferencváros, de őszintén, nem gondolunk arra, hogy beérhetjük őket. Az FTC egy nagyon más kategória, még így is távol van tőlünk, úgy gondolom, nem realitás – nyilatkozta az M1-en Tóth Barna, a labdarúgó NB I-ben a második helyen álló Kecskemét csatára. Tóth szerint csapata már bőven túlteljesítette az elvárásokat, de ha már ilyen szépen meneteltek eddig, akkor megvalósítanák az álmukat: dobogós helyen szeretnék befejezni a 2022–23-as szezont.

– Ami engem illet, akkor is nagyon elégedett lennék, ha a legjobb négyben zárnánk, sőt, már most azt mondom, a szezonnal nem is tudok elégedetlen lenni. Ha most kellene mondani, akkor ha dobogón tudnánk maradni, az álom kategória lenne – mondta a 28 éves támadó.

Tóth kitért a következő idényre is. – Ennyire a távolba még nem néztem, úgy vélem, jövőre is a bennmaradás lesz az elsődleges cél, ha pedig az összejön, akkor szövögethetünk újabb álmokat.

Az idényben eddig három találatnál és hét gólpassznál járó Szuhodovszki Soma úgy látja, a Kecskemét már az NB I-be feljutással is erőn felül teljesített. Az utánpótlás-válogatott játékos sem igazán foglalkozik a Ferencváros és KTE közötti, mindössze hatpontos különbséggel. – Ezzel nem kell foglalkozunk, azért az FTC más szintet képvisel, igazából nagyon kevés esélyt látok rá, hogy befogjuk őket. Nyilván semmi sem lehetetlen, de úgy gondolom, nekünk nem ezzel kell foglalkoznunk – mondta a 23 éves középpályás, hozzátette: csapattársaihoz hasonlóan egyelőre ő sem foglalkozik megkeresésekkel, ajánlatokkal, csak a bajnokságra, és saját csapatukra, a Kecskemétre koncentrálnak.

Borítókép: Tóth Barna góljaival szárnyal a Kecskemét (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.