Szoboszlai Liverpoolban a kő-papír-olló helyett így érvel

A kisebb sérülés már a múlté. Szoboszlai Dominik a Liverpool edzésén szenzációsan tekert a kapu felső sarkába. Van, aki már most a klub első számú szabadrúgáslövőjeként látja.

Magyar Nemzet
2023. 07. 28. 17:29
Szoboszlai Dominik
Forrás: Liverpool FC Facebook-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar futballrajongók már évek óta jól ismerik rúgótechnikáját. A középpályásért nyáron komoly összeget fizetett a Liverpool az RB Leipzignak, s Szoboszlai erősségeit ismerve könnyen lehet, hogy a Vörösök színeiben többek között szabadrúgásokat lőni is látjuk majd.

Persze a Liverpool keretében nem a magyar válogatott csapatkapitánya az egyetlen, aki szóba jöhet egy-egy pontrúgás elvégzőjeként, s nem biztos, hogy Jürgen Klopp szívesen látná, ahogy játékosai az ismert játékkal, kő-papír-ollóval döntenek majd.

S a elleni veresége óta Szoboszlai Dominik sem biztos, hogy ezt a módszert részesítené előnyben.

A középpályás a klubváltás bejelentésekor óvatosan nyilatkozott a szabadrúgásokról, de azt előrevetítette, hogy edzésen megmutatja majd, mire képes.

Nos, kisebb sérülését maga mögött hagyva valóban a lábával kezdett maga mellett érvelni a magyar játékos. A videó alatti hozzászólásokból kiderül: néhány Liverpool-szurkolót már meggyőzött.

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Fotó: Facebook/Liverpool FC)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.