Világrekordot ért el szabadtüdős merülésben Korok Fatima

Korok Fatima a Bahama-szigetek közelében rendezett Vertical Blue nevű versenyen 102 méterrel világrekordot állított fel nemzetközi szervezet (AIDA) szabályai szerinti szabadtüdős merülésben.

Munkatársunktól
2023. 07. 26. 18:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A viadal eredményközlője szerint a 30 éves magyar sportoló 3:47 percet töltött a vízben egyetlen levegővel a világcsúcs során.
– Büszke vagyok magamra, és nagyon boldog, hogy sikerült a merülés. Élveztem és végig kontroll alatt tartottam magam a kísérlet során  – nyilatkozta a viadal honlapjának Korok, aki egy méterrel javította meg Alessia Zecchini 2021-ben felállított eredményét.

 

„Annyi minden jár a fejemben, de nem találom a megfelelő szavakat, hogy leírjam, amit érzek... Óriási érzelmi tornádóban vagyok, köszönöm nagyon az érzelmes üzeneteket mindannyiótoktól, nagyon köszönöm a kedves szavakat és gratulációkat is!  Köszönöm a szüleimnek, tesóknak és az egész családnak, hogy mindig támogatnak, a legnagyobb örömöm, hogy büszkék vagytok rám! Imádlak benneteket és alig várom, hogy otthon megünnepeljük majd! Most is sírok… Köszönöm a szponzoraimnak, hogy hisztek bennem és segítettek megvalósítani az álmaimat, hogy együtt inspirálhassunk másokat, hogy legyenek bátrak, soha ne adják fel, és merjenek nagyot álmodni!” – írta a Facebook-oldalán korok Fatima.

Borítókép: Korok Fatima a világrekord után (Forrás: Facebook.com/fatimakorok.freediver)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.