Megszületett Serena Williams második gyereke, Venus készül a US Openre

Miközben Serena Williams bejelentette, hogy megszületett a második gyermeke, Venus nem tudja elengedni a teniszt, szabadkártyával 43 évesen is indul a US Openen. Serena az első szülés után még visszatért, de nem tudta visszanyerni a korábbi formáját.

Magyar Nemzet
2023. 08. 23. 10:19
Serena Williams Alexis Ohanian
US tennis player Serena Williams and Alexis Ohanian arrive for the 2023 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 1, 2023, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute. The Gala's 2023 theme is “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.” (Photo by ANGELA WEISS / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszületett a teniszlegenda, Serena Williams és férje, Alexis Ohanian második gyermeke, a pár a közösségi médiában hozta nyilvánosságra Adira River világra jöttét. Serena Williams májusban, a Met Gálán jelentette be második terhességét, most pedig már az örömhírt, hogy világra jött a kislány.

Serena Wiliams, gyermek, született,
Együtt a család, Alexis Ohanian, Serena Williams és a két lány, Olympia és Adira River (Fotó: Instagram)

„Üdvözöllek, gyönyörű angyalom” – Serena Williams így köszöntette a csöppséget. A pár első lánya, Olympia szeptemberben lesz 6 éves. A 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes kiválóság annak idején őszintén beszélt róla, hogy komplikációk merültek fel Olympia születésekor, Adira River érkezése után viszont ragyog a boldogságtól.

Serena az első lánya születése után még visszatért a teniszpályára, de már nem tudta megismételni a korábbi eredményeit. 2018-ban és 2019-ben is bejutott Wimbledon és a US Open döntőjébe, de nyerni már nem tudott, tavaly a legjobb eredményeként a 3. fordulóig ment a US Openen. Tavaly decemberben hivatalosan is bejelentette a visszavonulását.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

 

Serena és Venus más utat jár

Serena és a nővére, Venus Williams annak idején hosszú éveken át közösen uralta a nemzetközi teniszéletet, igaz, Serena a sikeresebb a 23 GS-tornasikerrel, Venus 7 győzelemig jutott. Serena a fiatalabb, ő 41 éves, Venus 43. Utóbbi a mai napig aktív. Noha már alaposan hátracsúszott a világranglistán, jelenleg már csupán a 407., szabadkártyával indult idén Wimbledonban, s ugyanezt tervezi a hétfőn kezdődő US Openen is.

A nagy sikerekért mindketten megszenvedtek, gyerekként az édesapjuk gyakran kemény módszerekkel egyengette a fejlődésüket, miként az a családról készített filmből kiderül.

 

Borítókép: Serena Williams és Alexis Ohanian (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.