Sallói István állta a szavát, régi ismerős áll munkába Zalaegerszegen

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a hétvégén távozó Boér Gábor helyét Márton Gábor veszi át a csapat élén. Márton 2020-ban eredményes fél évet töltött a ZTE-ben, most visszatér a zalai megyeszékhelyre.

2023. 11. 13. 13:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagyon jó érzés visszatérni, hiszen bár rövid időt töltöttem itt, de nagyon szép eredményeket értünk el, rengeteget kaptam az itteni emberektől, a szurkolóktól és a csapattól is. Bízom benne, hogy most is hasonlóképpen alakul az előttünk álló időszak és rengeteg közös sikert ünnepelhetünk együtt – nyilatkozta a ZTE FC honlapján Márton Gábor. Az edző visszatérését előre vetítette a klubigazható Sallói István hétvégi nyilatkozata: Sallói akkor azt mondta, hogy az előző edző, Boér Gábor lemondása után Mártonnak jó esélyei vannak, hogy visszatérjen Egerszegre. 

Márton Gábor    Forrás: Nemzeti Sport

Márton visszatér a korábbi munkahelyére: 2020-ban fél évet töltött Zalaegerszegen, és akkor bennmaradáshoz segítette a csapatot, majd sorrendben a Fehérvár FC, az MTK Budapest, illetve a Kozármisleny edzője volt. A ZTE 13 forduló után a tizedik helyen áll az NB I-ben, ezért az eddigi vezetőedző, Boér Gábor az MTK Budapest elleni pénteki 2-0-s vereség után vasárnap lemondott posztjáról.

Borítókép: Sallói István már dolgozott Márton Gáborral (Forrás: Ztefc.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.