Szoboszlai Dominik este egy gratulációt mindenképpen hiányolhatott

Csütörtökön a labdarúgó Eb-selejtezők mellett vb-selejtezőket is játszottak, s ezek egyikén Egyiptom hazai pályán 6-0-ra legyőzte Dzsibuti válogatottját. A hazaiak első négy gólját Mohamed Szalah szerezte. A Liverpool honlapján erről este be is számoltak, miként arról is, hogy Szoboszlai Dominik gólpasszának is köszönhetően a magyar válogatott Szófiában kijutott az Eb-re. A Liverpool közösségi oldalának szerkesztői ugyanakkor ezt nem vették észre.

2023. 11. 17. 7:03
SZOBOSZLAI Dominik
Szófia, 2023. november 16. Szoboszlai Dominik, a magyar csapat játékosa ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkõzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végzõdött, a magyar válogatott kijutott a jövõ évi Európa-bajnokságra. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mohamed Szalah előtt le a kalappal, a négy gól az négy gól, a Liverpool gólvágója a 17., a 22., a 48. és a 69. percben volt eredményes, a második találatát 11-esből szerezte. De ha ezt megünnepelték a Liverpool hivatalos közösségi oldalán, még az este igazán kijárt volna egy bejegyzés Szoboszlai Domininek is, hiszen válogatottunk meccse közép-európai idő szerint 18 órakor kezdődött Szófiában, és amikor a mieink ünnepeltek, gondolhatnánk, hogy a Liverpool X-oldalának szerkesztői talán még nem aludtak.

Szoboszlai Dominik
igazi vezér volt a pályán. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mohamed Szalah négy gólja feltűnt nekik:

Amikor október 13-án Franciaország és Portugália kvalifikálta magát az Eb-re, Ibrahima Konaté és Diogo Jota másnap délelőtt kapta meg a gratulációt; igaz, azok a meccsek 20.45-kor kezdődtek.

Bízunk benne, hogy miután a Liverpool közösségi oldalának szerkesztői felébrednek, pótolják a mulasztásukat, és Szoboszlai Dominikről is születik egy ilyen bejegyzés.

 

A Liverpool honlapja megírta Szoboszlai gólpasszát is

A Liverpool hivatalos honlapjának szerkesztői ugyanakkor írnak a magyar válogatott csapatkapitányáról, kiemelve a gólpasszát, amit Ádám Martinnak adott, s azt is, hogy Magyarország drámai meccsen kvalifikálta magát a jövő évi, németországi kontinenstornára.

 

Borítókép:  Szoboszlai Dominik, a magyar csapat játékosa ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária–Magyarország (2-2) mérkőzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.