Ennyi érem juthat a magyar küldöttségnek a párizsi olimpián

A novemberi előrejelzéshez hasonlóan idei utolsó prognózisában is 18 érmet, köztük két aranyat jósol a magyaroknak a jövő évi, párizsi olimpián a statisztikákkal foglalkozó Gracenote.

Forrás: MTI2023. 12. 24. 14:27
párizsi olimpia
Párizs, 2017. szeptember 14. Az olimpiai ötkarika a párizsi Trocadero téren, az Eiffel-torony elõtt 2017. szeptember 14-én, miután az elõzõ nap bejelentették, hogy Párizs nyerte el a 2024-es nyári olimpia rendezési jogát. (MTI/EPA/Ian Langsdon) Fotó: IAN LANGSDON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnap frissített virtuális éremtáblázaton Magyarország a 14. helyen áll, a két győzelem mellett tizenkét második és négy harmadik helyet vetít előre a program, amely a korábbi olimpiákon, világbajnokságokon és világkupaversenyeken elért eredményeket összesítve dolgozik.

Az elemzés alapján a francia fővárosban ismét az amerikaiak lesznek a legeredményesebbek, megelőzve a kínaiakat és a briteket.

Borítókép: Az olimpiai ötkarika a párizsi Trocadero téren, az Eiffel-torony előtt (Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.