Wolff aligha lesz boldog Hamilton videója láttán

A többi Formula–1-es pilótához hasonlóan Lewis Hamilton is kihasználja a téli szünetet. A Mercedes hétszeres világbajnok extrém sportokat űz, ami a főnökét, Toto Wolffot aligha tölti el nyugalommal.

2023. 12. 24. 14:07
Fashion Awards at the Royal Albert Hall in London Lewis Hamilton
epa11011251 Racing driver Lewis Hamilton attends the Fashion Awards 2023 at the Royal Albert Hall in London, Britain, 04 December 2023. EPA/NEIL HALL Fotó: NEIL HALL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2023-as idény november végén befejeződött, a Formula–1-es pilóták megérdemelt pihenőjüket töltik. Más és más elfoglaltságot találtak maguknak, a hétszeres világbajnok (Mercedes) például ejtőernyőzéssel kapcsolódott ki.

(Red Bull) a szezon lezárulta után betegséggel küszködött, a napokban pedig egy esküvőn járt, méghozzá az egykori F1-es pilóta Nelsinho Piquet menyegzőjén. A holland versenyzőnek az eseményen sikerült magára haragítania párját, Kellyt, aki egyébként a vőlegény testvére. Verstappen látványosan örült neki, hogy nem a barátnője kapta el a menyasszony által eldobott csokrot. Ezt a brazil modell nem nézte jó szemmel.

Charles Leclerc (Ferrari) az Instagramra feltöltött történet tanúsága szerint síelni ment, Sergio Pérez (Red Bull) az edzőteremben készült videóval rukkolt elő. Valtteri Bottas (Alfa Romeo) is az aktív kikapcsolódás mellett döntött, Ausztráliát és Kaliforniát is megjárta.

Lando Norris (McLaren) a Paris Saint-Germain stadionjában mutatta meg, hogy a labdakezeléshez is ért.

Alexander Albon (Williams) szombaton a West Ham United–Manchester United angol bajnoki mérkőzésről jelentkezett be, azelőtt pedig Thaiföldön töltötte az idejét. 

Nico Hülkenberg (Haas) a főnökétől, Günther Steinertől kapott ajándékkal szeretett volna eldicsekedni, bár mint mondta, jövőre egy kis segítség elkelne neki a vásárlásnál.

Hülkenberg csapattársa, Kevin Magnussen sem járt jobban.

Esteban Ocon (Alpine) a téli szünet egyik napján Zinedine Zidane-nal gokartozott.

Borítókép: Lewis Hamilton (Fotó: EPA/Neil Hall)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.