Szoboszlai az öltözködésével is a fókuszban, a cipője a legdrágább

A futballsztárok öltözködésére specializálódott onlyfits_ TikTok-csatorna – amely a portugál Cristiano Ronaldo és az argentin Rodrigo De Paul outfitjének bemutatásával tízmilliót meghaladó látogatót vonzott be – célkeresztjébe került Szoboszlai Dominik is.

2023. 12. 28. 14:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TikTok-csatorna a minap egy olyan fotót elemzett ki Szoboszlai Dominikről, amely korábban a Liverpool FC közösségi oldalán jelent meg. A magyar válogatott csapatkapitánya elegáns, sportos szerelésben látható, amelynek darabjai együttesen, átszámítva valamivel több mint kétmillió forintba kerülnek. A pólóját nem vették „leltárba”.

Szoboszlai Dominik
Forrás: Liverpool FC

cipő: 1520 euró – 581 ezer forint
nadrág: 1400 euró – 535 ezer forint
felső: 1390 euró – 531 ezer forint 
táska: 1150 euró – 439 ezer forint

összesen: 5460 euró – 2 086 000 forint

 

 

 
 
 

 

Szoboszlai „érdekesebb”, mint Szalah és Van Dijk

Érdekesség, hogy a Szoboszlai Dominikről készült videót eddig 240 ezren tekintették meg, s ugyan és Rodrigo De Paul bemutatása jóval több látogatót vonzott, a duó vagy éppen is megelőzi, honfiársunk liverpooli csapattársai, Mohamed Szalah és mögötte kullognak a megtekintéseket illetően.

Szalah amúgy 1095 eurós pulóvert és 430 eurós cipőt visel a róla készült fotón, a nadrágját vélhetően nem tudták beazonosítani. Van Dijkről a 890 eurós ingjét és a 743 fontos cipőjét „húzták le”. Ronaldo 800 eurós pólóban és mindössze 130 eurós nadrágban látható, de a kiegészítőjével, az 550 ezer eurós órájával mindet visz.

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Forrás: Liverpool FC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.