Michael Phelps csak örült, hogy újra apa lett, erre beszóltak neki

Megszületett Michael Phelps negyedik gyermeke, erről az amerikai úszólegenda számolt be a közösségi oldalán. A legtermészetesebb emberi reakció, ami egy ilyen hírre általában érkezni szokott, hogy gratulálnak, sok boldogságot és jó egészséget kívánnak a családnak. Phelps apai örömét azonban egy hozzászóló igyekezett elrontani.

2024. 01. 23. 14:40
Arena Grand Prix at Charlotte - Previews
CHARLOTTE, NC - MAY 15: (L-R) Bob Bowman and Michael Phelps walk onto the pool deck ahead of the Arena Grand Prix at Charlotte at Mecklenburg County Aquatic Center on May 15, 2014 in Charlotte, North Carolina. Streeter Lecka/Getty Images/AFP (Photo by STREETER LECKA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: AFP/Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nicole és én szeretnénk a világon köszönteni Nico Michael Phelpset. Áldottak vagyunk, hogy már négy gyermekünk van, és most már hatfős család lettünk” – ezzel a szöveggel osztotta meg Michael Phelps a képet, amelyen a kezében tartja az újszülött gyermekét a felesége, Nicole szeretetteljes ölelésében.

Fotó: Instagram

Erre jött egy hozzászóló, aki nagy vitát generálva, a képen láthatóan beszólt minden idők legsikeresebb olimpikonjának, amiért nem visel pólót. „Mindent a feltűnésért” – vádolja meg Phelpset, szerinte ugyanis az egykori úszó csakis azért lehet félmeztelen a megosztott fotón, hogy még többen felkapják a posztját.

Az illető csak arról feledkezett meg, hogy napjainkban gyakori, hogy az édesanyák mellett az apák is fontosnak tartják, hogy a bőrükkel közvetlenül érintkezzenek az újszülöttel, a bőrkontaktus ugyanis nyugtatólag hat a kicsire, erősíti a kötődést, s még a táplálkozási és alvási minták kialakulásában is segíthet. Phelps tehát valószínűleg emiatt nem visel pólót, s talán nem önmagát, hanem ezt a pozitív tendenciát akarta népszerűsíteni.

Itthon néhány hónapja például a Fradi és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, jelentkezett póló nélküli képpel a gyermeke születése után.

Phelps minden idők legsikeresebb olimpikonja, 23-szoros aranyérmes az ötkarikás játékokon, a 2016-os riói olimpia után vonult vissza. Korábban három gyermeke született, Boomer Robert hét-, Beckett Richard öt-, míg Maverick hároméves.

Borítókép: Michael Phelps az egykor edzőjével, a jelenleg felkészülését irányító Bob Bowmannel (Fotó: AFP/Getty Images)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.