Ekkor mutatja be Kylian Mbappét a Real Madrid

Dupla ünnepségre készül a Real Madrid: először a Bajnokok Ligája-győzelem miatt pezsgőznének, majd a régóta várt Kylian Mbappé megérkezése miatt. Mindkettőre rövid időn belül sor kerülhet.

2024. 06. 01. 16:02
Kylian Mbappé bajnokként búcsúzott el a Paris Saint-Germaintől, irány Madrid!
Kylian Mbappé bajnokként búcsúzott el a Paris Saint-Germaintől, irány Madrid! Fotó: MTI/EPA/AFP pool/Franck Fife
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid ma este (21.00, tv: M4 Sport) megszerezheti tizenötödik Bajnokok Ligája-trófeáját, hacsak a Borussia Dortmund nem áll a spanyolok útjába. Kylian Mbappé a pályán egyelőre nem harcolhat, csak a távolból szurkolhat leendő csapata sikeréért.

A fókusz egyelőre természetesen a BL-döntőn van, győzelem esetén pedig vasárnap az ünneplésé lesz a főszerep, a megszokott helyen, a Cibeles téren gyűlhetnek össze a szurkolók, hogy a játékosokkal vigadjanak.

Ha a királyi gárda esetleg elbukná a finálét, hétfőn akkor is lesz mit ünnepelni, hiszen a várakozások szerint a klub akkor mutatja be új sztárját, Kylian Mbappét. A francia csatár már két éve is Madridba készült, de akkor az utolsó pillanatban visszakozott, és maradt a Paris Saint-Germainnél. Most azonban már elbúcsúzott a párizsiaktól, és készen áll pályafutása újabb fejezetére.

Mbappé ugyanakkor most csak pillanatokra ugrik le Madridba, aztán visszatér a francia válogatott táborába, ahol gőzerővel készülnek a kevesebb mint két hét múlva kezdődő Európa-bajnokságra.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.