Következő mérkőzések
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

A faarcú Ancelotti nem értékelte Modric poénját + videó

A labdarúgó Bajnokok Ligája ma esti döntőjére készülő Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti pénteken megtartotta a sajtótájékoztatóját. Az eseményen a madridiak játékosa, Luka Modric elsütött egy poént, amit mestere nem talált szórakoztatónak.

2024. 06. 01. 6:26
Carlo Ancelotti ötödik Bajnokok Ligája-győzelmére készül
Carlo Ancelotti ötödik Bajnokok Ligája-győzelmére készül Fotó: AFP/INA FASSBENDER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid szombat este (21.00, tv: M4 Sport) a Borussia Dortmunddal vívja meg a Bajnokok Ligája döntőjét. A spanyol csapat a tizenötödik, míg a vezetőedző, Carlo Ancelotti a maga ötödik trófeáját gyűjtheti be (a Real mellett kettőt az AC Milannal is nyert).

Modric és Ancelotti egyébként jól kijönnek egymással
Modric és Ancelotti egyébként jól kijönnek egymással Fotó: AFP/NurPhoto/Jose Breton

Ancelotti aggodalma

Az olasz szakember pénteki sajtótájékoztatóján többek között elmondta, hogy Thibaut Courtois kezd a kapuban Andrij Lunyin helyett. És természetesen lefutotta a megszokott tiszteletköröket, miszerint nem becsülik le az ellenfelet. Hozzátette, a madridiaknak nem rögeszméjük a Bajnokok Ligája, annak ellenére sem, hogy tizennégy győzelem áll a nevük mellett.

– A verseny a rögeszménk, hogy minden meccsen a legjobbunkat nyújtsuk. Néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, de a Bajnokok Ligája megnyerése természetesen nagyon fontos. Bármi is történjék a meccsen, ezt egy nagyon sikeres idényként könyvelhetjük el – állapította meg a Real Madrid vezetőedzője, aki bajnoki címre vezette a csapatát. – A döntő a legfontosabb meccs, ugyanakkor a legveszélyesebb is. Amennyire lehet, élvezned kell, hogy idáig jutottál, mi is ezt tesszük majd, aztán aggódni kezdünk, hogy valami elromlik. Azt érezzük, hogy nagyon közel vagyunk a Bajnokok Ligája megnyeréséhez, és félünk, hogy kicsúszik a kezeink közül. Mindannyian máshogy éljük ezt meg. De mindent jól kell csinálnunk, nem szabad feladnunk, és persze egy kis szerencse sem árt. Ma, holnap reggel, délután aggódni fogunk. De ha túljutunk a félelmen, aztán nyerünk, még boldogabbak leszünk.

A sajtótájékoztatón szintén részt vevő Luka Modricnak nagyon tetszettek mestere szavai, ezért viccelődve megjegyezte, neki már nincs mit hozzátennie Ancelotti mondanivalójához. Az újságírók nevetésben törtek ki, az edző viszont nem értékelte a poént, faarccal üldögélt Modric mellett. Az erről készült videót ITT tekinthetik meg.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.