Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Sallai Roland kiváló társaságban, Ronaldo és De Bruyne mellett

Véget ért a csoportkör második fordulója az Európa-bajnokságon. A torna hivatalos X-felületén az UEFA egyperces videóban szedte össze a második forduló legszebb technikai megoldásait, a videó főszereplői között Cristiano Ronaldo és Kevin De Bruyne mellett Sallai Roland is szerepel. Az ukrán Roman Jaremcsuk különleges duplát ért el.

2024. 06. 23. 6:43
Schäfer András Sallai Roland Joshua Kimmich Magyarország Németország foci Eb 2024
Sallai Roland németek elleni megmozdulásával nem tud betelni az UEFA Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a magyar labdarúgó-válogatott két forduló után nulla ponttal áll az Európa-bajnokságon, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne felfigyelni pozitívumokra. Az UEFA is megtette ezt a mieinkkel kapcsolatban, remek labdalevétele, majd sarokkal adott passza is bekerült az második forduló legszebb technikai megoldásai közé. Az egyperces videóban Sallai mellett szerepel és is.

Düsseldorf, 2024. június 21.
Az ukrán Roman Jaremcsuk (j) berúgja csapata második gólját a szlovák Martin Dúbravka kapujába a németországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának második fordulójában játszott Szlovákia-Ukrajna mérkõzésen a düsseldorfi Merkur Spiel Arénában 2024. június 21-én. foci Eb 2024
Roman Jaremcsuk gólja két összeállításba is bekerült a foci Eb második fordulója végén (Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel)

Sallai megoldását már a németek elleni meccs után is kiemelték, s a forduló végére sem feledkeztek el róla.

A videó további főszereplői: Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Nico Williams, Jérémy Doku, Rafael Leao, Lamine Yamal, Roman Jaremcsuk.

Jaremcsuk egyébként duplázott, a szlovákok elleni góljával a második forduló legszebb négy találatát összegző videóba is bekerült Morten Hjulmand, Xherdan Shaqiri és Gernot Trauner mellé.

Sallai egyelőre gólvideóba még nem kerülhetett be a foci Eb-n, talán vasárnap ez is megváltozik, amikor a magyar válogatott Skócia ellen lép pályára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.