A Barcelona most nagyon mellélőtt

Továbbra is nagy a harc az Európa-bajnokságon győztes spanyol válogatott labdarúgóiért. A Barcelona két játékosra, Nico Williamsre és Dani Olmóra is szemet vetett, de egyelőre egyiküket sem sikerült leigazolnia.

2024. 07. 25. 14:05
Dani Olmo is a Barcelona kiszemeltjei között van
Dani Olmo is a Barcelona kiszemeltjei között van Fotó: AFP/NurPhoto/Pics Action/Jose Breton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hansi Flick a Barcelona támadószekcióját szeretné megerősíteni, ezért a Barcelonánál egy szélső és egy csatár megszerzésén dolgoznak. Az Eb-győztes Nico Williams iránti érdeklődés nem jelent meglepetést, hiszen már hetek óta tudni lehet, hogy ő a katalánok fő kiszemeltje, és a pletykák szerint az Athletic Bilbao játékosa is a Barcát választaná az iránta szintén érdeklődő Premier League-klubok helyett, ha csapatot váltana. 

Nico Williams ügynöke már megegyezett a Barcelonával
Nico Williams ügynöke már megegyezett a Barcelonával. Fotó: AFP/NurPhoto/Pics Action/Jose Breton

Az elmúlt két hétben tárgyaltak egymással a futballista ügynöke és a Barcelona illetékesei, és az El Chiringuito beszámolója alapján sikerült is megegyezniük egy öt évre szóló szerződésben. Már csak Williamsnek kell áldását adnia, aztán a gránátvörös-kékek utalhatják is a kivásárlási záradékban szereplő 58 millió eurót.

Olmót is vinné a Barcelona

A korábbi hírekkel ellentétben a Barcelona még Dani Olmo szerződtetéséről sem mondott le. Az ugyanakkor gondot jelenthet a katalán klubnak, hogy az RB Leipzig játékosának kivásárlási ára 60 millió euró. A Sky Sports Germany arról számolt be, hogy a Barcelona megtette első ajánlatát Olmóért, de a lipcseiek legfeljebb nevetni tudtak rajta, mert a kínált összeg messze-messze elmaradt a várt summától.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.