Az angolokat cukkoló Carvajal bosszantó ok miatt maradt le az ünneplésről

Dani Carvajal a vasárnapi Eb-döntő alatt a panaszkodó angol játékosokat heccelte. A spanyolok 2-1-re nyertek, így a Real Madrid védője a meccs után is szórakozhatott, ám azt nem tudhatta, hogy ő is rosszul jár az este folyamán.

2024. 07. 15. 11:38
Járt a puszi a trófeának a spanyolok játékosaitól, így Dani Carvajaltól is
Járt a puszi a trófeának a spanyolok játékosaitól, így Dani Carvajaltól is Fotó: AFP/NurPhoto/Jose Breton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A németországi Eb vasárnapi döntőjének első félidejében még nem dőlt el semmi, 0-0-nál vonultak az öltözőbe az angolok és a spanyolok. Annyi viszont kiderült, hogy Dani Carvajal nem válik az angolok kedvencévé. A Real Madrid védője az angolok egy kontrájánál megállította Bukayo Sakát. Megúszta a sárga lapot, majd mutogatással, sírást imitálva heccelte a szabálytalanságot kiáltó Háromoroszlánosokat.

Carvajal viccet csinált az angolok „sírásából”
Carvajal viccet csinált az angolok „sírásából” Fotó: BBC

Carvajal változást akar

A végén Carvajal mozdulatait valóban megismételték az angolok, ugyanis 2-1-re elveszítették a döntőt. Ugyanakkor az őket provokáló, az Eb-győzelemmel egyébként elit társaságba kerülő Carvajal is némiképp megbűnhődött. Doppingvizsgálatra kérték őt be, így nem lehetett ott az éppen a diadalt ünneplő társaival. A doppingellenőrök ilyenkor bármelyik játékost tesztelhetik, akik addig nem távozhatnak, amíg vizeletmintát nem szolgáltatnak.

– Doppingellenőrzésen voltam az UEFA-nál. Kérem, ne végezzenek ilyen ellenőrzéseket a döntők után, mert sok mindenről lemaradnak a játékosok… Most megyek a hotelba, aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Nem tagadom, ünnepelni fogok, hiszen most már megkezdődött a vakációm – nyilatkozta a döntő után Carvajal.

FRISSÍTÉS!

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.