Jürgen Klopp így reagált arra, hogy lenne-e Dárdai Pál után a Hertha edzője

Új korszak kezdődött a Hertha futballcsapatánál a nyáron, hiszen Dárdai Pál vezetőedző távozott a csapat éléről, sok berlini szurkoló pedig hiába álmodozott arról, hogy a Liverpool kispadjáról felálló Jürgen Klopp lépjen az örökébe. De ha a Hertha vezetői nem is, egy német rapper feltette a kérdést, Klopp pedig nem fogta vissza magát.

2024. 07. 29. 19:57
KLOPP, Jürgen
Jürgen Klopp, a Liverpool FC vezetőedzõje az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában játszott Liverpool FC-Wolverhampton Wanderers mérkőzés elõtt a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. május 19-én. Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hertha tavaly esett ki a Bundesligából, és Dárdai Pál nem tudta egyből visszajuttatni a csapatot az élvonalba, a kilencedik helyen végeztek a berliniek, ami miatt a klubvezetők elköszöntek az együttes elnöki székbe készülő magyar legendájától. Dárdai helyét a különösebben nem ismert Cristian Fiél vette át, aki Nürnbergből érkezett, a Hertha szurkolói így hiába álmodoztak arról, hogy a Liverpool után a berlinieket is felvirágoztatja Jürgen Klopp.

DÁRDAI Pál
Dárdai Pál is csak mosolyoghatna, ha Jürgen Klopp lenne a Hertha edzője (Fotó: EPA/Ronald Wittek)

Mindez annyira a valóságtól elrugaszkodott ötlet volt, hogy valószínűleg a Hertha vezetői meg sem kérdezték a német edzősztárt, hogy vállalná-e a csapat irányítását. Megtette viszont ezt helyettük a Ski Aggu művésznévre hallgató berlini német rapper, aki egy buliban érdeklődött Kloppnál, hogy érdekelné-e a Hertha vezetése.

A remélt igen elmaradt, helyette Klopp a lehető legőszintébben reagált: röhögésben tört ki. Valóban nevetséges volt a felvetés.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.