Elmaradhat Nadal és Fucsovics mérkőzése az olimpián! + videó

Kihagyta a csütörtöki edzéseket Rafael Nadal, aki az olimpiai tenisztorna első fordulójában Fucsovics Mártonnal találkozna, és ez a mérkőzés akár el is maradhat – értesült a közmédia. Nadal és Fucsovics meccsének győztesére amúgy a következő körben minden bizonnyal Novak Djokovics vár.

2024. 07. 26. 11:10
Nadal és Alcaraz az olimpiai faluban, amikor Nadalnak még jó kedve volt...
Nadal és Alcaraz az olimpiai faluban, amikor Nadalnak még jó kedve volt... Forrás: X/We Are Tennis
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 22-szeres Grand Slam-bajnok Nadal már szerda reggel közelebbről meg nem nevezett „fizikai problémákkal” küszködött, csütörtökön pedig egyáltalán nem edzett. Edzője, Carlos Moya megerősítette a problémákat, hozzátéve, hogy a 38 éves játékosnak pihenésre és kezelésre van szüksége. Arról, hogy vállalja-e a játékot Fucsovics ellen, annak alapján fog döntés születni, hogy mennyire sikerül regenerálódnia a szombati rajtig – írja az M4sport.hu.

Nadal
Nadal népszerű az olimpiai faluban

Nadal, aki roppant népszerű az olimpiai faluban, csípőproblémák miatt csaknem az egész 2023-as szezont kihagyta, idén még csak hat versenyen indult, legutóbb döntőbe jutott a bastadi salakpályás tornán, ahol két játszmában kikapott Nuno Borgestől.

Nadal, Fucsovics és Djokovics

A sorsolás alapján Nadal Fucsovics Mártonnal találkozna az első fordulóban, a győztes a második körben pedig minden bizonnyal a 24-szeres Grand Slam-tornagyőztes Novak Djokoviccsal mérkőzhet, amennyiben a szerb sztár túljut az ausztrál Matthew Ebdenen.

Nadal ma mindenesetre újra edzésbe állt. Párosban napjaink csillaga, a Wimbledonban győztes Carlos Alcaraz lenne a párja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.