Rátámadtak az FTC szurkolóira a bosnyákok az éjjel, balhé az esti meccs előtt! + videó

Bosznia-Hercegovinában ma este 21 órakor játsszák a labdarúgó Európa-ligában a főtáblára jutásért a Ferencváros–Borac Banja Luka párharc visszavágóját. Ma reggel arról terjed videó, hogy az éjjel a bosnyák szurkolók kemény magja rátámadt a Fradi drukkereire.

2024. 08. 29. 8:51
Budapest, 2024. augusztus 22. Bosnyák szurkolók a labdarúgó Európa-liga selejtezõjének 4. fordulójában játszott elsõ Ferencváros - Borac Banja Luka (bosnyák) mérkõzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 22-én Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hete a Ferencváros hazai pályán nem bírt a Borac Banja Luka együttesével, a 0-0-s döntetlennek a vendégek örülhettek. A lefújás után a Borac csapatkapitánya, Srdan Grahovac még a pályán rövid csapatépítő tréninget tartott: – A jövő héten ők jönnek hozzánk, és minden lángba borul! – kiabálta Grahovac. – Ki a legjobb? – kérdezte üvöltve. Amire teli torokból érkezett a válasz: – Borac!

A Borac Banja Luka szurkolótábora a Groupama Arénában Fotó: Csudai Sándor
A Borac Banja Luka szurkolótábora a Groupama Arénában (Fotó: Csudai Sándor)

A Borac Banja Luka kemény magja támadott az éjjel

A Borac stadionjába, ahol közel tízezren férnek be, nehéz meccs vár a Fradira. Ami pedig a pályán kívüli tüzet illeti, azt már tegnap éjjel megtapasztalhatták a Fradi szurkolói, arról terjed videó, hogy a Borac kemény magja megtámadta őket. 

 

 

 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.