Piszkosul csalódott vagyok! – az ötgólos vereség után lemondott Dajka László

Váratlan eredmény született vasárnap a labdarúgó NB II 4. fordulójában: az eddig nyeretlen Kazincbarcika 5-0-ra győzött a Budafok otthonában. A találkozó után a hazaiak vezetőedzője, a 24-szeres válogatott Dajka László lemondott a posztjáról.

2024. 08. 19. 9:23
Dajka László
Dajka László Forrás: Budafok1912.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó előtt a Budafok négy, a Kazincbarcika csak egy ponttal rendelkezett, de a hazaiak vezetőedzője, Dajka László óvatos volt: – Nincs könnyű mérkőzés ebben a csoportban, látjuk, hogy a Kazincbarcika nyáron hogyan erősített, és az, hogy nem vett jó rajtot a szezonban, nem téveszt meg bennünket. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a hétvégén, és remélem, hogy a keretünk hiányzó játékosai rendelkezésre fognak állni – mondta Dajka.

Dajka László
Dajka László. Forrás: Budafok1912.hu

Nos, utólag már azt mondhatjuk, hogy nem nehéz, hanem szörnyű meccs lett a Budafok számára, mert otthon 5-0-ra kikapott. A gólok a 14., a 35., a 39., az 58. és a 74. percben estek.

 

Dajka László: Mindig is volt tartásom és büszkeségem 

– Én ma rövid leszek, nem fogok elemezni. Mindig is volt tartásom és büszkeségem. Ha a győztes csapatnak a tagja vagyok, akkor a vesztesnek is. Teljesen higgadt vagyok, de piszkosul csalódott. Sok sikert kívánok az utódomnak, remélem, a lemondásomat elfogadják! – nyilatkozta a lefújás után a Nemzeti Sportnak Dajka László.

A klub egyelőre nem reagált a történtekre.

A 24-szeres válogatott, 65 esztendős szakember februárban lett a Budafok vezetőedzője, de már 2015-ben is irányította a csapatot. Dolgozott többek között Kecskeméten, Szombathelyen, Békéscsabán, Debrecenben, Sopronban, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Kisvárdán, a második budafoki szerepvállalása előtt, 2020 és 2022 között pedig a Bp. Honvédnál volt másodedző.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.