Magyar válogatott játékost igazolt a Paks

Az NB I-ben szereplő Paks labdarúgócsapata kedden jelentette be Varga Roland érkezését.

2024. 09. 03. 13:18
Varga Roland a Paksnál folytatja
Varga Roland a Paksnál folytatja Forrás: paksifc.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy volt a játékosmozgás a Paks csapatánál a nyáron. Könyves Norbert, Szappanos Péter és Volter Patrik távozott, Kovácsik Ádám, Ötvös Bence, illetve Zimonyi Dávid pedig csatlakozott a gárdához. Utóbbi névsorba iratkozott fel kedden Varga Roland, akit a székelyföldi Sepsi OSK-nál való szerződése lejártával szerzett meg a Paks.

– Nagyon örülök, hogy Paksra szerződhettem, és nagyon motivált vagyok. Tudom, hogy egy igazán jó csapatba érkeztem, ahol szeretnék élni a kapott lehetőséggel. Úgy látom, itt minden szinten minden sikerre megvan a lehetőség – idézte a klub honlapja a 24-szeres magyar válogatott Varga Roland szavait.

A 34 éves csatár kalandos utat járt be, míg eljutott új állomáshelyére. Varga Olaszországban, az Egyesült Arab Emirátusokban és Lengyelországban is légióskodott, Magyarországon pedig hosszabb-rövidebb időre az MTK, a Győr, az Újpest és a Ferencváros futballistája volt, a zöld-fehérek színeiben négy bajnoki címet hódított el.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.