Mbappé-balhé: míg a válogatott meccselt, a csatár bulizott

Kylian Mbappé csütörtökön igazoltan hiányzott a francia válogatottból, amely a Nemzetek Ligája-mérkőzésen 4-1-re kiütötte Izraelt Budapesten. A csatár kisebb sérülése után éppen a felépülésén dolgozik, és mint tudjuk, ennek a bulizás a legjobb módja...

2024. 10. 11. 15:36
Kylian Mbappé rossz fát tett a tűzre Fotó: AFP/NurPhoto/ALBERTO GARDIN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válogatott legjobbja, Kylian Mbappé nem került be a franciák keretébe az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Ez általában meglepetést jelentene, most csak azért nem, mivel a csatár az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódott, és állítólag éppen lábadozik.

Didier Deschamps szövetségi kapitány nagyon megértő volt a játékossal, a sajtótájékoztatóján leszögezte, nincsenek kétségei Mbappé elkötelezettségét illetően.

Neki talán nincsenek, de a különböző sajtóorgánumok elővették a futballistát, mivel csak a válogatottmeccsek alatt van szüksége a pihenőre, a Real Madrid mezét szívesen magára húzza – szeptember végén kihagyta az Atlético elleni városi derbit, azóta azonban két mérkőzésen is pályára lépett, múlt szombaton kezdőként 71 percen keresztül kergette a labdát a Villarreal elleni spanyol bajnokin.

Mbappé Budapest helyett Stockholmba utazott

Mbappé már ezzel is kihúzta a gyufát a franciáknál, csütörtök este még rátett egy lapáttal. Ugyanis míg a társai nélküle Izraellel meccseltek és 4-1-re győztek Budapesten, addig ő Stockholmban múlatta az időt. Nem véletlen a szóhasználat, Mbappé valóban mulatott. Először egy étteremben tűnt fel a világbajnok támadó, majd taxiba pattant, és egy szórakozóhelyre hajtott, hogy kiengedje a gőzt.

Hogy megelőzze a botrányt, maszkkal takarta el az arcát. Mindhiába, az éles szemű járókelők lefotózták őt. Ezek után lesz miért magyarázkodnia...

Kylian Mbappé outside Chez Jolie in central Stockholm
Kylian Mbappét (maszkban) Stockholmban kapták lencsevégre (Fotó: AFP/TT News Agency/Aftonbladet/Jimmy Wixtröm/)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.