Dolly: Sosem voltak barátnőim, a fiúkkal mindig jobban kijöttem

Szerelmes volt Alain Delonba, a Dolly nevet pedig saját magának találta ki általános iskolásként. Akad jópár olyan dolog, amit eddig kevesen tudtak az énekesnőről, aki ritkán enged betekintést az életébe.

Forrás: BORSONLINE.HU2021. 12. 05. 19:04
Forrás: BORS ARCHÍV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Borsonline azon kérdésére, hogy mi kell ahhoz, hogy ilyen fiatalos és lendületes maradjon, az alábbiakat válaszolta a művésznő:

Valószínűleg jó géneket is örököltem, de igyekszem a lehetőségekhez képest egészséges ételeket enni. Csírák, főzelékek, saláták mellett sok főtt étel szerepel az étlapomon. Egész életemet végigsportoltam, ma is sokat mozgok, és a szüleimtől átvett pozitív gondolkodás sokat segít ma is.

Arra a kérdésre, hogy más zenészekkel ellentétben alig hallani a magánéletéről, az alábbiakat válaszolta a művésznő:

Azt tartom helyesnek, ha a magánügyeimet valóban magánügyként kezelem. Szerintem ugyanis ez maximum két emberre tartozik. Amennyire én sem kutakodom mások dolgaiban, ugyanezt várom el mindenki mástól.

Sosem teregette ki a magánéletét – zenei munkásságát azonban nincs, aki ne ismerné. Fotó: Bors Archív

A Borsonline azon kérdésére, hogy szándékosan, már gyerekként felépített maga köré egy falat, erre miért volt erre szükség, az alábbiakat válaszolta a művésznő:

Soha nem szerettem volna „nyitott könyv” lenni. Különben is, jóhiszeműként megpróbáltam védeni magam. Sajnos sokszor még így sem sikerült.

Arra a kérdésre, hogy a szüleitől örökölte-e a pozitív, derűs hozzáállását az élet dolgaihoz, az alábbiakat válaszolta a művésznő:

Nagyszerű szüleim voltak. Erősen pozitív beállítottságúak, pedig az életükben sok nehézség volt, többek közt a második világháború és az 1956-os forradalom, komoly megpróbáltatások, nélkülözések. Nagyon sokat dolgoztak, mégis átsegítette őket mindenen a szeretet, a családi összetartás.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép: Sosem teregette ki a magánéletét – zenei munkásságát azonban nincs, aki ne ismerné (Fotó: Bors Archív)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.