James Franco Fidel Castro szerepében tér vissza a zaklatási vádak után

James Franco amerikai színész fogja játszani Fidel Castrót a Kuba Alinája című független filmben, mely a kubai diktátor „lázadó lányáról” szól – jelentették be a film producerei.

Forrás: Origo2022. 08. 05. 20:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendező olyan karaktert keresett, aki fizikailag hasonlít Fidel Castróra, és rendelkezik az ő karizmájával is – nyilatkozta az AFP-nek John Martinez O’Felan producer. Martinez kijelentette, hogy végleges döntést hozott James Franco szerepét illetően azután, hogy több latin-amerikai és hispán származású színészt is számba vett.
A 44 éves színész most tűnik fel második alkalommal egy produkcióban azt követően, hogy 2018-ban szexuális zaklatásról és visszaélésekről érkezett bejelentés személyével kapcsolatban.

James Francót négy régebbi tanítványa vádolta azzal, hogy zaklatta őket a meztelen filmjelenetekben.

A 127 óra című filmjéért 2011-ben Oscar-díjra jelölt színész egy múlt decemberben adott interjúban elismerte, hogy egyes diákjaival volt szexuális kapcsolata.

A Kuba Alinája című filmet Miguel Bardem rendezi, aki Javier Bardem spanyol rendező unokatestvére. A filmet Kolumbiában forgatják augusztus 15-től

– közölte Martinez O’Felan. Castro lányát, Alina Fernandezt Ana Villafane alakítja, míg Fidel Castro egykori nagy szerelmét, Natalia Revuelta Clews-t az argentin Mia Maestro formálja meg.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: James Franco (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.