időjárás 1°C Taksony 2023. november 29.
logo

James Franco Fidel Castro szerepében tér vissza a zaklatási vádak után

Forrás: Origo
2022.08.05. 20:42 2022.08.05. 20:52
James Franco Fidel Castro szerepében tér vissza a zaklatási vádak után

James Franco amerikai színész fogja játszani Fidel Castrót a Kuba Alinája című független filmben, mely a kubai diktátor „lázadó lányáról” szól – jelentették be a film producerei.

A rendező olyan karaktert keresett, aki fizikailag hasonlít Fidel Castróra, és rendelkezik az ő karizmájával is – nyilatkozta az AFP-nek John Martinez O’Felan producer. Martinez kijelentette, hogy végleges döntést hozott James Franco szerepét illetően azután, hogy több latin-amerikai és hispán származású színészt is számba vett.
A 44 éves színész most tűnik fel második alkalommal egy produkcióban azt követően, hogy 2018-ban szexuális zaklatásról és visszaélésekről érkezett bejelentés személyével kapcsolatban.

James Francót négy régebbi tanítványa vádolta azzal, hogy zaklatta őket a meztelen filmjelenetekben.

A 127 óra című filmjéért 2011-ben Oscar-díjra jelölt színész egy múlt decemberben adott interjúban elismerte, hogy egyes diákjaival volt szexuális kapcsolata.

A Kuba Alinája című filmet Miguel Bardem rendezi, aki Javier Bardem spanyol rendező unokatestvére. A filmet Kolumbiában forgatják augusztus 15-től

– közölte Martinez O’Felan. Castro lányát, Alina Fernandezt Ana Villafane alakítja, míg Fidel Castro egykori nagy szerelmét, Natalia Revuelta Clews-t az argentin Mia Maestro formálja meg.

Hatvan éve hunyt el Marilyn Monroe

A legendás színésznő alig harminc filmet forgatott, mégis a múlt század tömegkultúrájának bálványaként őrzi az emlékezet.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: James Franco (Forrás: Flickr)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.