időjárás 11°C Aurél 2022. október 5.
logo

Ugyanott folytatja

Pilhál György
2022.04.22. 05:59 2022.04.22. 07:51
Ugyanott folytatja

Ezúttal a Die Zeitnak adott interjút a hazáját rendszeresen külföldön mószeroló Magyar Bálint. Az SZDSZ-alapító bölcs azt fejtegette: Magyarország mára maffiaállammá vált, hasonlít Oroszországra. „A kormány úgy működik, mint egy központosított, hierarchikus bűnszervezet, és az oroszok trójai falova az EU-ban.” Az EU-nak el kellene zárnia a pénzcsapot, magyarázta, s a támogatásokból nem kellene adni az olyan tagállamoknak, amelyek nem vesznek részt az Európai Ügyészségben.

Magyar Bálint már dolgozik a következő Fidesz-kétharmadon…

Beakadt a lemez

A washingtoni Freedom House legfrissebb „demokráciajelentése” szerint Magyarország átcsúszott a hibrid rezsimek közé – írja lelkendezve a 444.hu.

Nem ma kezdte határokon átívelő ámokfutását a tenyérbemászó ember. Egy ízben így próbált viccelődni Magyarország miniszterelnökén: „Hogyan lehetne komolyan venni, hogy hívő? Istenhez akkor került a legközelebb, amikor a labdát berúgta a templomkertbe, és érte kellett másznia.” Ehhez képest őt szokták körberöhögni. A legemlékezetesebb az volt, amikor előállt az 1-es szülő, 2-es szülő degenerált ötletével anno. El is küldték csapatával együtt az 1-es szüleiket emlegetve…

A Magyar Bálint-félék nemzetközi haknikörútjai nem új keletűek. 1919-ben a tanácskommün Bécsbe menekült parazitái is sűrűn gyakorolták. 

Mályusz Elemér történész A vörös emigráció című könyvéből szinte ordít a jelenkori párhuzam. „Jól tudják és érzik, hogy békés viszonyok között semmit sem remélhetnek, ezért minden igyekvésük a helyzet felborítása, a belső ellentétek szítása” – írja. 

–„A fő cél mindenütt a belső ellentétek mélyítése, hogy a felfordulás lehetséges legyen.”
Ugyanaz a módszer, ugyanazok a figurák. A kígyók itt kígyóznak közöttünk.

Borítókép: Magyar Bálint (Forrás: Képernyőkép/Youtube)

Erzsike meg elmegy

Országosra cseréli a fővárosi politikát Gy. Németh Erzsébet. Nincs mese, föl kell venni egy újabb helyettest. A városzüllesztés mégsem állhat le.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.