idezojelek

A baloldal halálkampányt folytat

Jövőre az ország megmentéséért küzdő polgári erők, illetve a sírásókat a soraikban tudó baloldal között választhatunk: döntsünk helyesen!

Borsodi Attila avatarja
Borsodi Attila
Cikk kép: undefined
Fotó: Unger Tamás/Vas Népe

Elértük a hatmillió beoltottat, úgy is mondhatnánk, hogy ennyi magyar honfitársunk van nagyobb biztonságban a koronavírus-járvány elleni küzdelemben. A hatmillió szép szám, ez a jelenlegi magyar lakosság több mint hatvan százaléka, az ilyen magas átoltottságtól nagyon sok országban, köztük jó néhány európai államban is boldogok lennének. A hatmillió beoltottnak örülhetünk mi is, annak azonban már kevésbé, hogy az ország egyharmada még nem vette magához az életmentő vakcinát. A körülbelül 3,7 millió oltatlan magyar jelentős részét a tizenkét év alatti gyermekek teszik ki, akik egyelőre még nem kaphatták meg a koronavírus elleni szérumot. S vannak persze olyanok is, akik soha semmilyen körülmények között nem engednék magukat beoltatni. Hogy miért? Az jó kérdés. Velük kapcsolatban csak egyet tehetünk, tudomásul vesszük, hogy a közös védekezésben, harcban rájuk nem számíthatunk.

Van azonban a társadalomnak egy része, akár százezrek, akiket egészen biztosan a baloldal keleti vakcinaellenes kampánya bizonytalanított el.

Hogy ez mennyire így van, arra az egyik ismerősöm és a szomszédjai gyermeke közötti beszélgetés világít rá a legjobban. Amikor ugyanis az ismerősöm arról érdeklődött, hogy a szomszédok beoltatták-e már magukat, akkor meglepő irányt vett a beszélgetés. A fiatal ugyanis a fejét csóválta, hogy nem, és amikor megtudta, hogy az ismerősöm viszont megkapta a vakcinát, akkor ingerülten kérdezett vissza: „Miért? Maga fideszes?” Az illető fejében levő zűrzavart nyilvánvalóan a baloldal oltásellenes kampánya idézte elő. S vajon hány hasonló összezavart, becsapott ember lehet még az országban, akik, ha a balliberális oldal a kezdetektől fogva a kormány mellé állt volna a vírus elleni küzdelemben, akkor már régen beoltatták volna magukat? A biztos válasz az, hogy sok, túl sok, főleg azért, mert egyetlen honfitársunk életéért is nagy kár. S ezek az emberek, legalábbis egy jelentős részük – nehéz megmondani, hogy pontosan kik, mert a vírus kiszámíthatatlan –, konkrét életveszélyben vannak. Ezt bizonyítja, hogy a legutolsó hírek szerint olyanok vannak lélegeztetőgépen a kórházakban, akiket még nem oltottak be. S ezt a helyzetet egyértelműen azok a balliberális politikusok idézték elő, akik egy éve folyamatosan hergelik az embereket a keleti vakcinák ellen, és így általában az oltással kapcsolatban is bizonytalanságot idéztek elő a fejekben.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyapám azt mondta annak idején, hogy ahol a tisztesség véget ér, ott kezdődik a politika. Magam, egészen fiatalként, próbáltam vele, e véleményével szembeszállni, és igyekeztem védelmembe venni a politikusokat. Nem győztem meg. Az elmúlt egy év baloldali ámokfutása ugyanakkor még inkább arra világított rá, hogy valóban sokan ténykednek nagyapám megállapításának szellemében. Azoknak ugyanis, akiknek némi politikai haszon reményében belefér, hogy százezreket sodorjanak életveszélybe, nem számít a tisztesség. Ha van is lelkük, akkor az egészen biztosan beteg. Bár alapvetően hiszek a megbánás lehetőségében, és az érte járó bűnbocsánatban, úgy hiszem, ezek a beteg lelkű politikusok menthetetlenek, és nem fogják fel tettük következményeit. Kezdeni nem nagyon lehet velük semmit, maximum jó keresztényként imádkozni kell értük. 

Egy fontos dolgot viszont tehetünk, mit tehetünk, meg kell tennünk!

Amikor jövő tavasszal elmegyünk szavazni, és az ország megmentéséért küzdő polgári erők, illetve a sírásókat a soraikban tudó baloldal között választhatunk, akkor döntsünk helyesen!

Tegyük majd a helyére a két X-et, tűpontossággal! Ezzel megóvjuk a rezsicsökkentést, nemet mondunk az illegális bevándorlásra, és letesszük a garast azok mellett, akik az oltóanyagok felelős beszerzésével és biztosításával megvédték az életünket. Legalábbis azokét, akik nem ültek fel a baloldal halálkampányának!

Borítókép: illusztráció. (Fotó: Vas Népe/Unger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.