idezojelek

Féregjáratban Gyurcsány koalíciója

Tökéletesen elsajátították mind, hogyan kell becstelennek, szemforgatónak, gátlástalan hazudozónak lenni.

Cikk kép: undefined
Fotó: Koszticsák Szilárd

A nemzeti oldal egymás után negyedszer verte agyon a kommunistákat, ráadásul most minden eddiginél jobban, de mintha mi sem történt volna. A moslékkoalíció megszállottan pörgeti ugyanazt a lemezt, miközben, történelmi szokásukhoz híven, gyávasággal párosult pszichopata embertelenséggel döfködik egymásba a kést. Hibát, tévedést magukban nem lelnek, kizárólag mindig mások és főleg a körülmények felelősek a sokadik kiütésért.

A parizeres operett-Szamuely, mintha nem harmadolta volna frakcióját, háta mögött mandátumvadász szektája maradékával eszelős tekintettel fogadkozik, hogy most aztán igazán készen állnak, hogy kivezessék Magyarországot a nem létező, csupán általuk elképzelt válságból. Hadházy unokatestvére, a hódmezővásárhelyi futóbolond (akinek politikai gyámjai a zavarodott kapitány szerint a nagy kampánylendületben tárgyalni akartak a magyarellenes kijevi vásári komédiással, ám egy sajnálatos bombariadó meghiúsította a mestertervet) arról locsog, hogy Orbán Viktor a keleti frontra küldené szegény megcsóklászott gyerekeit.

A külföldön kitalált Momentum bojkottot hirdetett az Országgyűlés alakuló ülésére, valószínűleg majd csak fizetésnapon terveznek bemenni, nehogy a Fidesz ellopja a gázsijukat – igaz, a normális többségnek nem fognak hiányozni, tulajdonképpen bojkottálhatnák az egész ciklust. A drogpropagandista Juhász Péter, aki 2018-as bukása után szemérmetlenül a maradék – talán asztaltársaságnyi – követőjétől kéregetett ügyes kis pénzecskét erre-arra, most egyszerre kilökte a politikai hulladéktároló tetejét, és utcai ellenállásról óbégat. Ami egyébként 2018-ban és utána is remekül sikerült, amint azt a negyedik kétharmad is bizonyítja. Sebaj, bizonyára lesz itt megint földön fetrengés és korlátmászás a közmédiában, füstbomba és nehéz sorsú gyerekeknek gyűjtött szánkók felgyújtása az Országház előtt a nemzet karácsonyfájánál – ismerjük már ezt 2018 óta. (És 1948, és 1918 óta. Mert ezek bizony ugyanazok.)

Az önreflexióra, az alázatra, szóval a normális emberi viselkedésre való totális képtelenség legcsudálatosabb példáját minden bizonnyal a moslékkoalíció főnöke szolgáltatta. A bolsevista diktatúra által elrabolt Apró-villában pöffeszkedő-püffedő Gyurcsány minapi magyarázkodásában arra biztatta a szedett-vedett társaságot, hogy váljanak mind Gyurcsányokká. No, hát ez viszont maradéktalanul sikerült. Egyéniben és egészében a negyedszer is bucira vert bukott kompánia Gyurcsány úgy, ahogy van. Tökéletesen elsajátították mind, hogyan kell becstelennek, szemforgatónak, gátlástalan hazudozónak, tenyérbemászóan demagóg tahónak lenni.

Lelkes cipóként beugrottak a vezér nagyra tátott szájába (leglelkesebben a mamuszfetisiszta operett-Szamuely), így a végeredmény nem is lehetett kérdéses. Ebben persze nincs újdonság, pláne innováció. Április 2-án is ilyenek voltak. És ilyenek lesznek jövő április 2-án is, meg azután is.
Április 3-át viszont egyszerűen kihagyták, átugrották, tudomást sem vesznek róla. Ami persze nem baj, hiszen míg mi nyújtózunk cseppet a győztes harc után, és kiélvezzük a balliberális szűkölést, addig ők megtörhetetlen lelkesedéssel dolgoznak tovább annak érdekében, hogy a nemzeti oldal 2026-ban is kétharmaddal takarítsa le őket a küzdőtérről. Hiába, a hatalom a népé, még ha a baloldal gyűlöli is ezért a magyar népet. Mert gyűlöli, ezt tudjuk azóta, amióta 1990-ben Tamás Gáspár Miklós a Mucsa és félelem vagy SZDSZ-győzelem ellentétpárban határozta meg Magyarország valódi létharcának a tétjét.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy szó mint száz, nagyjából a jól ismert hétköznapi rutinnal üzemel a zsugorodó ballib szekta. De azért mégiscsak különös természeti tünemény az elmúlt két hét produkciója.

Úgy tűnik, a nemzeti kormány negyedik kétharmados diadalának legérdekesebb következménye, hogy az ismét szerencsésen megbukott Gyurcsány-koalíció gazemberei időutazók lettek. Igaz, még csak próbálgatják ebbéli képességeiket, egyelőre csak 24 órát ugranak ide-oda az időben, még ha a hangnemből néha úgy tűnik is, hogy egészen az 1950-es évekig száguldanak hátrafelé.

Gyurcsányékat szemlátomást nem rendíti meg a valóság. Mintha a prekoncepciójukkal felsült, EBESZ-segédcsapatok által hitelesített április 3-i országgyűlési választás meg sem történt volna, április 4-én ott folytatták, ahol április 2-án abbahagyták: törvénytelen a kormány, csalás volt a választás, nyomorban és romokban az ország, a Fidesz mindent ellop, Orbán Viktor diktátor (ebbéli minőségében egymaga felel mindenért az ukrajnai háborútól Hadházy lódoktor lyukas zoknijáig), holnap reggelre összeomlik minden. A népet le kell váltani, mert volt olyan hülye, birka, agymosott, aberrált, fogatlan, mosdatlan, törött szemüvegű, büdös, ásatag, előítéletes, és a többi, hogy a pesti flaszteren kigondolt nagyszerű ideák (LMBTQ-stb., brüsszeli kipányvázás, ukrajnai kardcsörtetés, kifizethetetlen sötétzöld rezsi, mindenmentes vegán biciklisávok a pesti rakpartra) helyett olyan nevetséges dolgok mellé húzta az ikszet, mint biztonság, béke, további fejlődés és gyarapodás, magyar Magyarország, kizárólag női és férfi nem – szóval: józan ész.

E természeti tüneménynek egyetlen észszerű magyarázata lehet: a gyurcsányi moslékkoalíció féregjáratba került. Similis simili gaudet – a hasonló örül a hasonlónak. A féregjárat közismert fizikai elmélete szerint a tér pontjai kaotikusan összekötött állapotban vannak, és ha a féreglyuk mindkét ki-, avagy bejárata egy oldalon található, akkor a kaotikus kapcsolat nem térben, hanem időben következik be. További érdekesség, hogy ezen elmélet szerint a féregjáratok kialakulásához negatív energiára van szükség, és bennük lelassul az idő, sőt a középpontjában megáll.

Nos, negatív energiának bővében van a moslékkoalíció, egyebük sincs. Így tehát minden valószínűség szerint létrehozták saját kis járatukat, aminek mindkét bejárata egy oldalon, jelesül a baloldalon van, tehát voltaképp ugyanonnan ugyanoda vezet, ettől aztán rossz a szellőzés, ezért végzetesen megcsalja őket a szimatuk, minek következtében a járat közepében megáll az idő, jelen esetben április 2-án. Csak az ott felgyülemlett Gyurcsány, Jakab, Juhász, Szabó Tímea, Fekete-Győr meg a többi elkövető izeg-mozog ott végtelenített időmegállásban. Ez magyarázza, hogy náluk ama vasárnap óta is megingathatatlanul szombat van. Mondhatni, folyamatos befejezett múlt.

A szerző újságíró

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés őszi időszakának nyitóülésén 2021. szeptember 20-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.