idezojelek

Zsoltiról hallgatnak

„Odakint tényleg szörnyek járnak. Ideje hát kiegyenesíteni a ka­száinkat.”

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
Fotó: Teknős Miklós

Heteken keresztül hallgattuk, ahogy egy háromgyermekes édesanyát a legútszélibb stílusban pedofiloz, aláz és gyaláz a magyarországi baloldal. Harci gépezetüket teljes hangerővel bömböltették, és odáig jutottak, hogy nemcsak ez a háromgyermekes édesanya, hanem az ő politikai közössége, annak minden támogatója „gyermekek nadrágjába nyúlkáló” pedofil, minden bizonnyal ön is, tisztelt Olvasó – legalábbis Gyurcsány elborult szektásai szerint. „Pedofidesz”, üvöltötték úton-útfélen. Hiába mondott le az államfő, Odakint most szörnyek járnak címmel tüntetést szerveztek, ahol kánonban aggódtak a gyermekekért, akiket állítólag a Fidesz egyesével akar megrontani.

Ahogyan az lenni szokott, itt, a bringa túltolása közepette esett pofára a brigád, nem kicsit. Ábrázatukon még a becsapódás pillanatában is ott csillogtak az odasminkelt krokodilkönnyek. Tudniillik kiderült, hogy a gyermekvédelmi dzsembori főszónoka, a videózással és homoszexua­litásának világgá kürtölésével foglalkozó VV Zsolti intim kapcsolatba keveredett egy kiskorú fiúval. Tehát egy kisfiúval. Egészen pontosan azt kezdeményezte a Zsolti, hogy a kisfiú küldjön neki képet a micsodájáról, de haladéktalanul, mert látni szeretné. Zsolti ugyanis tizenhat évesekre gerjed. Érdeklődésének alsó korhatára egyelőre ismeretlen.

„Nekem ne mesélj, hanem mutass, tudod. (…) De várom a képet azért. (…) Enyém nagyobb”

– írta kiszemeltjének Osváth Zsolt „gyermekvédő”. 

A meghitt internetes csevejről képernyőfotók készültek, amelyeknek hitelességét aztán maga a buja videós sem tagadta. Sőt beismerte: „Ha a száraz tényeket nézzük, belecsúsztam egy megkérdőjelezhető dologba.” Mondjuk, ebben speciel téved a Zsolti. Nincs itt semmilyen kérdőjel. A büntető törvénykönyv 204. §-a meglehetősen világosan fogalmaz. „Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyről vagy személyekről pornográf felvételt megszerez vagy tart, bűntett ­miatt három évig, aki pedig készít, kínál, átad vagy hozzáférhetővé tesz, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.” A kérdőjel legfeljebb annyi, hogy ha a bíróság megállapítja, Zsolti – fölhasználás céljából – tényleg magához vételezte a szóban forgó képet, vagyis bűnös, akkor egy, három vagy öt évet kapjon. 

Odakint szörnyek járnak, mi? És ilyen előélettel Osváth „Nekem nagyobb” Zsolt ájtatos képpel kicaflatott a Hősök terére gyermekekért aggódni, pénzt tarhálni. Az őt körülajnározó magyarországi baloldal pedig azóta is fülét, farkát behúzva lapít a sarokban, és várja, hogy elüljenek a hullámok. Most nem érzik szükségét napi tíz cikkben pedofilozni. Egyedül Pressman amerikai helytartó, szivárványharcos nem lapít. A minap meghívta magához jópofizni a cerkafotóbotrányba keveredett Osváthot. 

A pofátlanságnak tényleg nincs határa. Olyan ez, mint amikor Gyurcsány a gyülekezési jogért, Jakab meg a házastársi hűségért aggódik, a zsidólistázó Gyöngyösi pedig szédervacsoráját költi. Osváth Zsolti és influenszer haverjai a gyermekeket féltik. A mi gyermekeinket – tőlünk. Ők, akiknek nincs, viszont örökbe fogadnák másét, mert szerintük két szőrös, perverz férfi is ugyanolyan jó „szülő”, mint egy anya és egy apa. Egyre erőszakosabban verik a tamtamot: nekik joguk van ehhez, s ha hatalomra vergődnek, hoznak rá törvényt. Ugyanez a banda hirdeti, hogy a szakállas „nőket” be kell engedni az iskolákba, óvodákba mesélni. És a kormány a pedofil, amiért ezt tiltja.

Odakint tényleg szörnyek járnak. Ideje hát kiegyenesíteni a ka­száinkat.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Osváth Zsolt (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.