idezojelek

Dübörög a halálgyár

Ez lett az Európai Unióból: egy pusztulat.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
Fotó: MTI/EPA/Erik S. Lesser

Az Európai Parlament baloldali többsége (baloldalivá vedlett néppártiakkal együtt) megszavazta, hogy a magzatgyilkosságot ezentúl nyilvánítsák emberi alapjognak. Mert szerintük az alap, hogy megölhesd a benned növekvő életet. Amely igazából nem is élet, csupán „sejtcsomó”. Egy probléma. Maga a magzatgyilkosság pedig „abortusz”. Továbbá teljesen rendjén lévő a kiszippantott, földarabolt emberpalánta-maradványokat mindenféle gyógyszeripari eljárásokhoz fölhasználni. Valami hasznot is hajtson már az a felesleges sejtcsomó korunk Mengeléinek…

Ki nem találnák: a javaslatot Gyurcsányné és Cseh „Botmixeres” Katalin frakciója, a Zöldek és a Baloldal képviselőcsoportja terjesztette elő. A halálbaloldal. Ide is írom, kik szavazták meg a magyar állampolgárságúak közül: Cseh Katalin, Donáth Anna, Ujhelyi István, Rónai Sándor és Ara-Kovács Attila. (Gyurcsánynénak épp sürgősebb tennivalója akadt.) Az állásfoglalás immár nem csupán „javasolja” (miként 2022-ben), hanem „sürgeti” az Európai Unió Tanácsát, illessze a magzatgyilkosságot az alapjogi chartába „testi autonómiához” való jogként. Mellesleg mélységesen elítéli, hogy egyes tagállamokban holmi „lelkiismereti” záradékra hivatkozva orvosok, egészségügyi intézmények meg merik tagadni a magzatok elpusztítását. A keresztény orvos tehát ne hivatkozhasson többé a hitére, ezentúl ölnie kell, punktum, mert Botmixeresék azt akarják.

Nem kizárt, a következő állásfoglalás már a magzatgyilkosság-megtagadók büntetőjogi felelősségre vonását követeli majd. Most ezen talán nevet a tisztelt Olvasó – pár évtizede a Monty Pythonon is kacagtunk, ám mára a legtöbb poénjuk véres valósággá lett. A halálbaloldal azt követeli a tagállamoktól: tegyék lehetővé mindenkinek „a szexuális és reproduktív egészséggel és jogokkal kapcsolatos szolgáltatások teljes köréhez való hozzáférést”, és „számolják fel az abortusz jogi, pénzügyi, társadalmi és gyakorlati akadályait és korlátozásait”. Magyarán: minden utcasarokra abortuszklinikát! Meg nemátalakító klinikát és LMBTQ-irodákat! „Száz klinikát, ezeret, csináljatok, csináljátok!”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogy a magzatgyilkossági alapjog hogyan fésülhető össze az alapjogi charta azon pontjával, amely szerint minden embernek joga van az élethez, és senkit sem szabad kivégezni? Jó kérdés. Ezt Botmixeresék úgy hidalják át, hogy szerintük az nem élet, csak egy sejtcsomó. S minthogy nem élet, ezért a művelet sem gyilkosság, sőt jót lehet kacagni az egészen, mint Cseh Katalin pár éve egy rádióműsorban.

Míg Brüsszelben tombol a halálkultusz, addig Magyarországnak életpárti kormánya van, amely 2022-ben „szívhangrendeletet” hozott. Eszerint a magzatuk meggyilkolását kérelmező nőknek meg kell hallgatniuk gyermekük szívhangját, s egy pillantást kell vetniük ultrahangképére. Csak ezek után hajthatják végre a nőgyógyászok a végzetes műveletet – már ha az anya a szívhang és az ultrahangkép után is kitart gyilkossági szándéka mellett. Tán emlékeznek még, micsoda össz­tüzet zúdított a halálbaloldal e jó szándékú, minden bizonnyal sok gyermek életét megmentő rendelet miatt a kormányra. Mert az úgymond „lelkiismeret-furdalást” kelt. A következő lépés nyilván az lesz, hogy vagy eltöröljük a szívhangrendeletet, vagy még több ­uniós pénzünket nyúlják le. 

Itt tartunk. Ha megölsz egy tenyészcsirkét, az gyilkosság. Ha megölöd a magzatodat, az az emberi jogok netovábbja. Rakjuk egymás mellé a puzzle-darabokat! Magzatgyilkosság alapjoggá tétele. Csapból is folyó genderpropaganda. Kisgyermekek mételyezése csőröző herceges rémmesékkel. Kötelezővé tett drag queen mesedélutánok ovisoknak. LMBTQ-vallás terjesztése hittérítőkkel. Ez lett az Európai Unióból: egy pusztulat. Halálgyár.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.