időjárás 29°C Klára 2022. augusztus 12.
logo

Újabb toplistás bűnözőt fogtak el, ezúttal Szabolcsban

MNO
2006.04.23. 12:55

Újabb toplistás bűnözőt fogtak el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök vasárnap hajnalban.

A HavariaPress úgy tudja, hogy a 26 éves hodászi férfit csaknem egy éve körözték, nyolc elfogatóparancs volt ellene érvényben; közokirat-hamisítás, garázdaság, adócsalás, a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt, valamint mert nem kezdte meg jogerősen kiszabott három és fél éves börtönbüntetésének letöltését.

A keresett személy nyomára a nyíregyházi rendőrkapitányság célkörözési csoportjának nyomozása vezetett. A rendőrök megtudták, hogy a férfi a hajdú-bihari Hosszúpályiban szokott tartózkodni. A helyi lakosoktól kapott információt követően vasárnap hajnalban a nyíregyházi kapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, a hosszúpályi körzeti megbízottak segítségével körülzárták az ominózus házat. Amikor bekopogtak, a férfi a hátsó kijáraton próbált elmenekülni, de ott is rendőrök várták. A körözött bűnözőt megbilincselve szállították Nyíregyházára.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.