Vetkőzött az MSZP-s politikus

Meztelen sztriptíztáncosnővel enyelgett a színpadon Réde polgármestere, a szocialista Keleti György jobbkezeként számon tartott Pölöskei József. Az egyházi tisztséget is viselő elöljárót felháborította, hogy a „magánügyével” foglalkozik a sajtó.

Munkatársunktól
2010. 09. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jackson-imitátor pártelnök. Mesterházy Attila MSZP-elnök a párt salgótarjáni kampányrendezvényén fekete kalapban és fehér kesztyűben utánozta Michael Jackson táncmozdulatait. A politikus többek közt a Moonwalkkal szórakoztatta a Beszterce-lakótelepen összegyűlt nézőket. Mesterházy ezzel Gyurcsány Ferenc nyomdokaiba lépett, aki szintén táncra perdült egy választási kampányban, parlamenti dolgozószobájában. Mesterházy ugyanitt a kormány száznapos munkáját a megszegett ígéretek és a demokrácia elleni támadás első száz napjának minősítette. A pártelnök társaságában ott volt a város polgármesteri posztjáért induló Dóra Ottó. Ő rappelni próbált, párszor belenyögve a mikrofonba. Nógrádban egyébként öt jelölőszervezet megyei listáját vették nyilvántartásba: a Fidesz–KDNP-ét, az MSZP-ét, a Jobbikét, a „Civilek a megyéért” Egyesületét és a Magyar Kommunista Munkáspártét.


Réde polgármestere az interneten megtalálható videó szerint még augusztusban, a helyi motorostalálkozón enyelgett az egyébként civilben tanárnőként dolgozó táncossal. Az estébe nyúló programnak része volt a színpadi vetkőzőshow is. A „táncosnő” önként vállalkozó „segítőt” kért a színpadra; Pölöskei azonmód a reflektorok kereszttüzében termett, és kezdetét vette az előadás.
A „művésznő” fehérneműben vonaglott a színpadon, majd félmeztelenre vetkőztette a településvezetőt. A nő ezek után melltartóját az elalélt polgármester fejére húzta, akit egyébként olajjal kenegetett, simogatott, illetve nyalogatott is. A „produkcióról” készült mobiltelefonos felvétel az egyik videomegosztó oldalra is felkerült, ahonnan később törölték a képsorokat. A Hír TV azonban még idejében hozzájutott, így a fent leírt eset pontról pontra igazolható.
Az egyik helyi lakos a Hír TV-nek elmondta a polgármesterről: „egy idő után megjelent fenn a színpadon, kapott egy bilincset, összekötötték a kezét, leültették a székre, ott bizonyos pózokat mutatott be vele a hölgy, és akkor a végén elkezdte vetkőztetni, nyalogatni, olajjal kenegetni a testét, hát, ezek mentek”.
Pölöskei József polgármester a televíziónak nyilatkozva „magánügynek” nevezte a szereplést (ez azért furcsa, mert polgármesterként közszereplőnek számít, ráadásul egy nyilvános rendezvényen „lépett fel” – a szerk.). – Ha a Hír TV ezzel akar foglalkozni, megmondom őszintén, engem kicsit felháborít, de én nem kívánok vele foglalkozni – tette hozzá Pölöskei József. Egy másik nyilatkozatában a politikus elárulta, hogy a sztriptíztáncos hölgy megbízható partnert keresett, ezért ment fel a színpadra.
A polgármester egyébként református presbiter és Réde díszpolgára is egyben, 2006-ban szerepelt az MSZP megyei listáján, ám nem került be a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlésbe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.