Visszajáró Eördögh

Munkatársunktól
2010. 12. 31. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közös megegyezéssel szerződést bontott az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsatának vezetősége Ekaterina Abramzonnal, s helyére fél évre szerződtette Eördögh Editet. Az izraeli idegenlégiós – akinek a szerződése január 19-én egyébként is lejárt volna – visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Ramat Hasharontól, és nem gördítettek akadályt a távozása elé. Az érkező Eördögh Edit hosszú évekig játszott Sopronban, a csapat kapitánya is volt, s most a Vasas-Csata jóindulatának köszönhetően kerülhetett vissza korábbi klubjához. „Köszönetet kell mondanom a Vasas-Csata vezetőinek, hogy megértették a helyzetet és elengedtek Sopronba. Hatalmas megtiszteltetés, hogy pályafutásom utolsó évét ott fejezhetem be, ahol a legszebb sikereket értem el, és úgy búcsúzhatok a játéktól, ahogy arról mindig is álmodoztam” – fogalmazott a 35 éves kosaras a Sopron honlapján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.